Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/lionqueen

Marketing

Ulijenjeni katolički poglavar

Image and video hosting by TinyPic

Evo križa Gospodnjega, bježite stranke protivnikove, pobijedio je lav iz plemena Judina, korijen Davidov, aleluja!Kroz turbulentnu tisućljetnu povijest ovog naroda, Crkva u Hrvata oduvijek je bila zaštitnica ne samo katoličkog, već uopće i kulturnog identiteta hrvatskog naroda. Upravo svećenici su bili ti, koji su osnivali prve škole i gimnazije, hospicije, sirotišta, pučke kuhinje, koji su omogućavali školovanje djeci iz siromašnih obitelji, koji i danas koliko toliko drže na okupu obitelji.

Svi svećenici crkve u Hrvata, svojim tisućljetnim trudom oko katoličkog naroda, ne mogu nadoknaditi štetu koju može nanijeti jedan lijeni crkveni poglavar svojom indolentnošću, indiferentnošću i lijenošću!

Bozaniću,

Nikog od nas (osim pohlepnih političara), nije briga što o svom ionako nepostojećem identitetu misli Europa, kao što ni Europu nije bilo briga za naš embargo. Nisu hrvatski branitelji dali svoje živote zato da bi nam ta i takva Europa mijenjala nacionalni sastav svojim birokratskim odlukama! Zato izvoli brinuti o mišljenju svog naroda, a ne podilaziti korumpiranim političarima, koji bi prodali svoju mater za šaku eura.

Jednom odmetnute vjernike nećeš lako vratiti, a kad ih više ne bude, tko će ti financirati plaću i garderobu?

Stoga ti poručujem, dosta je bilo tog javašluka! Uhvati se posla više! Diži svoju lijenu stražnjicu u zaštitu hrvatskog kulturnog identiteta i katoličke vjere hrvatskog naroda u hrvatskoj državi! U protivnom pusti nekog drugog da brine o hrvatskom narodu, a ti se već jednom miči sa svete stolice! Nije ti je babo ostavio u amanet.

(Ako ne kužiš što je amanet, pitaj Merkelicu da ti prevede, ona je tome već poučila Plenkija, pa može i tebe. Po tvojoj povijesnoj šutnji vidi se da ste svi vi isti koš, prodane duše, koje rasprodaju sve hrvatske svetinje!)
Post je objavljen 07.10.2017. u 14:47 sati.