Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/zupnik

Marketing

POŠTOVANOJ PREDSJEDNICI REPUBLIKE HRVATSKE, KOLINDI GRABAR-KITAROVIĆ I DRUGU PLENKOVIĆU...

Poštovana je predsjednica nedavno izjavila da je usklik ZA DOM SPREMNI kontaminiran, pa bih ju priupitao: pa zar i ustaške kune nisu kompromitirane?

Mislim da je najkomprimitiranija komunistička i antifašistička crvena zvijezda: pod tim znakom su ubijene stotine tisuća Hrvata, pod tim znakom su srbočetničke krvoločne hiene 1990.-1991. izvršile agresiju na Hrvatsku, posebno na Vukovar, pod tim su znakom poubijane u Domovinskom ratu na tisuće Hrvata, itd.

Pod tim su znakom poginuli hrabri hrvatski branitelji u Jasenovcu, noseći na svojim grudima veličanstveni poklič: ZA DOM SPREMNI.

Nego, kako se stvari odvijaju moglo bi se dogoditi da predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i drug predsjednik hrvatske vlade, Andrej Plenković, a za ljubav prema srbočetničkim saveznicima (Pupovac, Stanimirović, Opačić, itd.), narede eshumaciju jedanaestorice hrabrih hrvatskih branitelja koji su poginuli u Jasenovcu, da ih osude što se „drznuli“ poginuti za Domovinu Hrvatsku baš u Jasenovcu, te da njih prah prospu diljem biše...

Mislim da uklanjanjem ploče sa mjesta njihove pogibije, izbacivanjem „kontaminiranog“ pozdrava ZA DOM SPREMNI, dolazi na red uklanjanje Hrvatske himne, itd., a sve to za ljubav srbočetničkim bandama i najvećim izdajnicima hrvatske, tzv. antifašistima.

Dakako, u kontaminirane hrvatske kune nitko neće niti u primislima dirnuti.

Gospođi predsjednici RH, Kolindi Grabar-Kitarović i gospodinu predsjedniku HS, Andreju Plenkoviću bih poručio: ZA DOM SPREMNI, a kontaminirane ustaške kune iz džepova van. K tomu još izbacite iz abecede kontaminirano slovo „U“!, pa natrag u Jugu!

Umjesto da su smjesta uveli zabranu uvoza slovenskih vina i proizvoda, oni skidaju ploče hrvatskih branitelja i govore o kontaminiranosti veličanstvenog hrvatskog pozdrava: ZA DOM SPREMNI!

Dana 05. listopada 2017., Franjo Jurčević, župnikPost je objavljen 05.10.2017. u 20:26 sati.