Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PSI SU DIRIGIRANE SOTONE.



HRVATSKA SE JE PRETVORILA U ZVJERNJAK

Neki dan na morskoj javnoj plaži za ljude u Lovrecini, sedam velikih pasa maltretirala ljude. Svi psi su bili u slobodnom trku, a vlasnici su bili i stranci za - koje doma ne mogu raditi i izlaziti sa tim vukovima bez povojca i brnjice.

Zamislite idiličnu pješčanu plažu gdje se naganjaju slobodna 3 opasna psa, i to duž cijele plaze. Te, psi kupaju se u moru. Neki građani su zvali policiju u Supetru, i prijavili "psećje nasilje", policija nije ni rekla da će doči. Niti su došli...

Kada će neodgovorni vlasnici pasa odgovarati?! I to za one najopasnijih pasmina - zasigurno će psi dominirati našim gradovima. Bolesno je "psećiji mentalitet" zavladao svim porama našega morbidnog* društva..

Pretvaramo se definitivno u ljudski ili u životinjski zvjerinjak. Vlast ne reagira. Imamo se pravo osjećati ne-zaštićeni, i pod pritiskom zvijeri na dvije ili četiri noge... .

Kaže gospođa Gordana Knezević Jelovac: "Gledala sam neki dan dva policajca sa komunalnim inspektorom kako su se ispriječili ispred jadnog starca - što se je usudio prodavati cvijeće na javnom mjestu..

Lako je s jednim starcem. Neka dođu ti debelom psećijem Rusu, pa neka mu kažu; da se mora udaljiti sa plaze sa svojim zvjerinjakom. Tu redarstvena policija očito nije jaka...

Pesćije sotnske sluge su zauzeli sve oko sebe, da uživaju sa psima... Ne, samo da su zauzeli cijele plaže silom, nego su otvorili svakojake "psećije lokale" i igrališta, i zabavišta... Tko nam je kriv što svi šutimo, i to pred psima?!




-----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 03.10. 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3911.



Post je objavljen 03.10.2017. u 20:21 sati.