Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PRIJEVARA - KOJA JE TEŠKA 120.000,00 KUNA (1)



Tko su ljudi - kandidati sa Nezavisne liste od predlagatelja i nositelja Damira Bajsa, iz Bjelovara. Da nešto napišem o tim kandidatima s liste; koja je pobijedila na lokalnim izborima u svibnju 2017. godine. Između ostaloga ta kandidacijska lista je iznjedrila "staro-novog" župana Damira Bajsa?!

Pod rednim brojem je 22. bio je na listi; Želimir Matenda (Ulica; A. Starčevića 9., Bjelovar, rođen. 04.12.1963.), on je poslovno prevario Danijela Ružić., i Antu Perković., iz Bjelovara, za 120.000,00 kuna. Danijel Ružić je kao glavni autor učinio tehničku pripremu i od-štampao (monografiju "zeleni dom" BBŽ-e, taj tiraž knjiga - je preuze i prodao Želimir Matenda, te nikada nije isplatio Danijelu Ružiću novac.

Zanimljivo je da na izbornoj listi od Damira Bajsa, bila je i Mirjana Matenda, supruga od Želimira, koja je na izbornoj listi bila kandidat pod rednim brojem; 7., (Ulica; A. Starčevića 9., Bjelovar, rođena 07.09.1962.) U obiteljskoj kući od Matende je bio izborni stožer od: Damira Bajsa, i ta adresa se i dalje vodi, gdje je registrirana Nezavisna list kao stranka.


Navodno su se održale tri sudske rasprave oko prevarenih novaca, gdje Danijel Ružić je oštećeni, ali "vrag je upleo" svoje prste, i sudskoga epiloga i ishoda nema... Očito je; da sve ide sudsku zastaru. Da stvar bude još gora; Želimir Matenda izdaje sad treći nastavak knjige "zeleni dom" BBŽ-a", iako je Danijel Ružić, autor prvoga i drugoga dijela.



Želimir Matenda izdaje treći nastavak knjige pod financijskim pokroviteljstvom županije Bjelovarsko-bilogorske, odnosno u suglasnosti sa županom Damirom Bajsom. Želimir Matenda je ukrao autorski rad od Danijela Ružića. Pitam vas narode: Kako je Damir Bajs pobijedio na izborima sa ovakvim ništa koristi ljudima?!

Ja vam kažem - da "kad-tada" će svi kriminali izaći na vidjelo dana od župana "Bubavca". I doći će mu kraj; njegovim lažima i retardiranim govorima "bu-ba-nja". Tko je štito ovo cijelo vrijeme kriminalne aktivnosti od Bajsa? To je bio bivši policijski načelnik PU Bjelovarsko-bilogorske županije (u svome "prošlom" petogodišnjem mandatu) Dragutin Vurnek.



-----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 24. Rujan 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3896.


Post je objavljen 24.09.2017. u 21:01 sati.