Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slucajnosrce

Marketing

Srce vage



(23.9.)
Vaga je jedan od dvanaest znakova u službi razonode puka. Melankolički poštelani i fizikom ograničeni ljudi rođeni pod ovim znakom balansiraju svoje živote koristeći matematičke jednadžbe koje same po sebi kao takve ne sadrže mjere za neke elemente, kao što su npr. osječaji, ljubav itd. Po njihovom vjerovanju, dobro raspoređeno poznato, ne ostavlja prostora za loš raspored nepoznatoga, što sveukupno gledano čak i ima temeljnoga smisla.

Ljubav:
Kako sve uspoređuju sa poznatim veličinama, tako važu i ljubav i to u samo njima poznatim mjernim jedinicama i veličinama. Teško im se je nositi sa promjenjivošču količine osječaja kod partnera, a samim time i sa izražavanjem vlastitih, što ih čini vrlo napetimna u vezama, a samim time i ne dobrim partnerima.

Posao:
Raditi ili ne raditi pitanje je koje si najčešće postavljaju vage.
Zapošljavaju se na placu, u mesnicama, vočarnama, reciklažnim dvorištima i specijalnim postrojbama policije zaduženim za provjeru ravnoteže kod vozača pod utjecajem alkohola. Finim baždarenjem svojih sposobnosti neki od njih postaju vlasnici zlarni ili čak malo van zakonski, trgovci drogom.

Zdravlje:
Zdravlje im ovisi na koju stranu klackalice sjednu. Malo su gore, a malo dolje. Neprecizne procjene mogu dovesti do krivih tumačenja predostrožnosti u zdravstvenom smislu, pa se tako nerijetko događa da usred ljeta hodaju ulicom obučeni u veste i zimske kapute, odnosno usred zime istrče iz kuće u havajskoj majici i kupačim gačama, što za sobom ostavlja posljedice na zdravlje.
Oni koji pak neredovito baždare svoje mjerne sposobnosti, nose se sa poisljedicama pretilosti ili pak bulimije što i nije tako mali zdravstveni problem.

Ostala srca:
Srce djevice
Srce lava
Rakovo srce
Srce blizanca
Srce bika
Riblje srce
Srce vodenjaka
Jarčevo srce
Srce strijelca
Ovnovo srce

Post je objavljen 29.09.2017. u 19:15 sati.