Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mebloarhitekt

Marketing

Calligaris - dizajn koji oživljava snove




Još 1923. godine kada su se predstavili s prvom Calligaris stolicom – Marocca, počinje priča o uspjehu koji počiva na čvrstim i bezvremenskim vrijednostima, zahvaljujući kojima se tvrtka i dalje razvija i ostvaruje značajne rezultate.



Danas, sa 620 partnera, Calligaris ima 5 proizvodnih pogona i prisutan je u stotinu zemalja diljem svijeta. Calligaris je jedno od najznačajnijih imena u svijetu za dizajn namještaja i ime koje označava Made in Italy kvalitetu već 94 godine. Ovdje nastaju inovativna rješenja koja spajaju funkcionalnost, estetiku i dostupnost u svim brendovima, asortimanima i proizvodima s Calligaris potpisom.



Izuzetno bogat odabir materijala i boja, te velika ponuda funkcionalnih i inovativnih stolova na razvlačenje odlika je Calligaris ponude. Na raspologanju je izvanredna širina kombiniranja materijala, boja, stilova i dimenzija po vlastitom izboru, što omogućava prilagodbu Calligaris blagovaonica postojećem namještaju, ali i fleksibilnost prema veličini prostora koji je na raspolaganju.



Calligaris surađuje sa brojnim renomiranim dizajnerima, među kojima su najpoznatiji Pininfarina, Busetti Garutti Redaelli, Dondoli e Pocci, Stephen Burks, Gino Carollo, Matteo Cibic te Michele Menescardi.

Posjetite Meblo Trade salone diljem Hrvatske gdje možete naći Calligaris blagovaone, stolce , inovativni stolove i asesoare.

Post je objavljen 22.09.2017. u 12:54 sati.