Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Who the fuck is...

Moram se ispričat Davoru Bernardiću jer sam više puta rekao da je glup, naime Bero je jučer u žaru borbe, nako ponosan tražio da se ispita kriminal kojim se bavila Hrvatska vlada 2013. I 2014., a koji se prikriva nalazima državne revizije.
Što reći nego, bravo Bero, tako triba, triba istirat te stvari na čistac pogotovo one šta su vladali 2013. i 2014.

Zadnjih dana se vodi i polemika oko glasovanja nacionalnih manjina, ja mislim da bi nacionalnim manjinama trebalo dati proporcionalno pravo glasa, dakle umjesto osam mjesta u saboru, ja bi im dao četrnaest, uz uvjet da se pripadnici nacionalnih manjina ne mogu kandidirati na drugim stranačkim listama.

Ukoliko se pripadnici manjina imaju pravo kandidirat na stranačkim listama, onda treba ukinuti manjinsku kvotu, jer je ta situacija jednostavno protuustavna, jer krši osnovni ustavni postulat da smo svi pred zakonom, pa i onim izbornim jednaki, jer pripadnici manjina eto imaju pravo birati hoće li birati ili biti birani na stranačkim ili na manjinskim listama, što je većinskom narodu onemogućeno.

Dakle rješenje može biti i da uvedemo i većinsku kvotu, tako da osim četrnaest manjinaca, biramo i stočetrdeset hrvata, i plus još stranačke liste, pa bi imali tristo zastupnika u saboru.

Dakle bilo bi u redu da nam se prestanu prodavat muda za bubrege, o ugroženosti manjina, pogotovo srpske, jer u Hrvatskom saboru osim Milorada i njegovih jataka, sjede i Milanka, i Željko, i Nenad, i Saša, i drugi Milorad, i da ne nabrajam sada, koji nisu ni Eskimi, ni Klingonci, nego Srbi veći nego Milorad, koji bi i Turčin bio za određenu naknadu.

Sukladno svemu navedenom, možemo zaključiti da je srpska nacionalna manjina zastupljena jedno tri puta brojnije nego li bi joj to pripadalo u odnosu na njenu brojnost, tako da je laprdanje o ugroženosti manjine samo dimna zavjesa za kojekakve druge stvari, najčešće za institucionalni kriminal, odnosno izvlačenje love iz proračuna.

Diže se velika prašina oko Istanbulske konvencije, ista po ko zna koji put problematizira zaštitu prava žena i djece, naravno da su prava i žena i djece regulirana do sada brojnim konvencijama, i da u zapadnoj civilizaciji ne postoji zemlja pa tako i Hrvatska koja makar deklarativno ne osigurava zaštitu prava žena i djece, do te mjere da u određenim situacijama, prava djece postaju kontraproduktivna.

Zašto se onda diže tolika prašina, zato što se kroz navedenu konvenciju pokušava prisilno uvest rodna ideologija. Osobno nemam ništa protiv da
se raspravlja i o rodnoj ideologiji, pa kako većina odluči neka tako bude, ali brate maskiranje ciljeva homoseksualnih i transseksualnih i drugih lobija silnom brigom za žene i djecu je ono, baš pederski.

Ajde sad zamislite situaciju da vas na portalima svakodnevno bombardiraju slikama Ace Stankovića, Ante Đapića, Peđe Grbina, Zdravka Mamića, ili nekih no name Fitness trenera bez šminke.

Ono Stevo Culej objavio Selfie bez šminke, ili Žarko Puhovski kakvog niste do sada vidjeli, ili Ljubo Ćesić Rojs bez trunke šminke.

Jel da da bi mislili da ni oni, a ni ti koji objavljuju te članke nisu normalni.

Ili uzmimo jednu drugu situaciju, Arsen Bauk obuka tange i naguzio se na balkonu, Zoran Šprajc broji dlake na prsima i pokazuje sise, Vladimir Šeks u nikad užem kostimu od lateksa.

Nešto stvarno nije u redu sa tim ženskim mozgovima, jel tako da nije.





Post je objavljen 20.09.2017. u 10:31 sati.