Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/danielaland

Marketing

crna zlatnina


Namirisati ću te,iako ćeš hodati kilometrima dalje od mene,iako ćeš imati sasvim običan miris,nimalo upečatljiv za ostale,ali ja ću te pronaći,kao što ribari pronalaze svoje pošte,pa bacaju mreže i hvataju svoj ulov,ne,ti nisi moj ulov,ali si moje blago,moja hrana i moj smisao,ti si ona sreća,zadovoljstvo i spokoj koju nosi riba koja se daruje palubi kao život koji se žrtvuje za život.
Tako se i prava ljubav, žrtvuje za ljubav.Bez sumnji,bez straha,i bez borbe,ona jednostavno je,ona postoji,ona osvaja,ona se iskazuje.
Za tebe ću pisati pisma,pjesme,priče i za tebe ću pjevati,za tebe ću se razgolititi i darovati se.Za tebe ću biti ona koja jesam i kada pred sobom nisam,jer život je ovaj i u njemu smo što jesmo, i žudimo za čim nismo,grabimo za tim,kao što djeca grabe za pijeskom u pješčaniku.
Hvala ti,jer te vidim i jer mi nikad nisi izmaknuo,ti me strpljivo čekaš,kao što i ja tebe čekam,cvijet u cvijetu,sunce u suncu,mjesec u mjesecu.
Oprosti si,i meni,nama,to što se ne vidimo još...a onda,kada zablistaju oči,zatitra srce,ispruži se dlan,tada znati ćeš,ono što i ja znam da je sve što slijedi borba,opstanak,žudnja,želja i san,ali i toplina, strast,vjera i hrabrost, i jedan kraj, na kraju svih krajeva,kad i zlatnina pocrni i krene u mrak...

Post je objavljen 15.09.2017. u 00:13 sati.