Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Performance

Zanimljivo kako izjava Milorada Pupovca da je deklarirani antifašista, Titov partizan, i general Hrvatske vojske, Janko Bobetko, osoba koja ne zaslužuje dobiti ulicu u Zagrebu, prolazi ispod radara hrvatske javnosti.

Naravno Miloradu ne smeta, deklarirani antifašista, i Titov general Janko Bobetko, čak ako se kao partizan i antifašista možda i ogriješio.

Miloradu smeta Janko Bobetko, general Hrvatske vojske.

Miloradu, kao i našim Jugoslavenima ovdje na blogu, smeta sve što je hrvatsko, smeta im danas HOS, i Janko Bobetko, sutra Hrvatska vojska, i Franjo Tuđman i tako sve dok se ne osjete dovoljno jakima da Hrvatsku kao takovu proglase nepoželjnom.

Ne čudi mene to, ja da sam Jugoslaven i ja bi vjerojatno bio takav, ljudi imaju agendu, imaju svoj cilj i tjeraju po svome.

Usput kao što ovi naši ovdje na blogu, mene i sve one koji se drznu pitati ih za zdravlje proglašavaju Ustašama, tako i oni svakoga tko njih upita za zdravlje, a pogotovo za kune proglašavaju Ustašama i lamentiraju o fašizaciji i bla, bla, bla.

Kao što Hrvatska, iz proračuna financira Milorada i druge koji joj rade o glavi, tako i ovdje na blogu mnogi koji se nazivaju Hrvatima, ove naše blogomilorade, podržavaju jer eto Milorad i blogomiloradi su neobično tolerantni, open minded, i šta ti ja znam.

I tako dođemo do pitanja koje se često postavlja, jesu li se Hrvatski branitelji za ovakvu Hrvatsku borili.

Evo ja vam iz prve ruke mogu reći, ja se nisam borio za Hrvatsku u kojoj će Milorad Pupovac, raditi o glavi toj istoj Hrvatskoj, niti sam se borio za Hrvatsku u kojoj će blogomiloradi mene nazivat Ustašom, dok će ih neki koji se nazivaju Hrvatima podržavat, a ostali glumit nesvrstanost.

Izašlo je izvješće o stopama kriminala u Zagrebu, zanimljivost tog izvješća mogla bi se sažeti u tome da je najveći porast kriminala u onim dijelovima grada u kojima živi ona urbana, tolerantna, fancy populacija, dok su najniže stope u onim dijelovima u kojima tradicionalno žive dotepenci.

Marijana i Nemeš su se razišli, kažu da se Nemeš vratio u Srbiju, dakle tako je eto završila romansa između Hrvatice upitnog morala i srpske sponzoruše. Ko zna ako Hrvatska vlada prestane sponzorirat Milorada možda i on otiđe u Srbiju.

U Italiji su ulovili onu četvoricu koji su grupno silovali neku Poljakinju, i nekog muškog šta je posta žensko.
U ime političke korektnosti nije se puno govorilo o tome da su sva četvorica imigranti sa sjevera Afrike, trojica maloljetnici, kao što se ne govori o tome da je to u njihovoj kulturi običaj, te da se smatra da kršćankama imaju pravo to uraditi, odnosno da se silovanje kršćanki ne smatra nedopuštenim, dapače.

Oliver Frljić je ima performans na Trgu Republike Hrvatske, uzeo je kredu i šara nešto po podu.
Moram priznat da me drug Oliver razočara ka umjetnik drug i antifašista, ja sam očekiva da će u skladu sa svojim kazališnim opusom, dovest Uršu Raukar, Radu Borić, i Sabinu Glasovac, te im na sred trga iz pizde izvlačit zastave sa zvijezdama petokrakama, onu socijalističke federativne republike Jugoslavije, socijalističke republike Hrvatske, i saveza komunista, ne nužno tim redom.


eto toliko od mene, došli su vam na blog puno bolji pjesnici nego što sam ja to bio, čuvajte mi bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svog, nemojte dozvolit Annaboni da vam razjuri baš sve blogere, i recite Draženu da je bio u pravu, nesvrstanost na koncu uvijek bude najskuplja


Post je objavljen 08.09.2017. u 20:13 sati.