Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NI U GRADU BJELOVARU NI U DRŽAVI HRVATSKOJ NEMA UPORIŠNIH TOČAKA ZA OPTIMIZAM.



Je li svjetina bolesna to pitanje ostavljam vam zdravim ljudima? ŠTIT se je protivio svemu što ne valja, ali nogi morbidni ljudi sve su to gledali sa strane... Tražili smo poštivanje ljudskih prava i građanskih sloboda čovjeka, te poštivanje dostojanstva i časti hrvatske obitelji... Nema na što negativno nismo ukazivali... A za nagradu nam je policija u Bjelovaru, zatvorila WEB stranicu (www.stit-bjelovar.hr) elektronske novine, i to bez sudskoga naloga iako su studenti filozovskog fakulteta obavili studijsku radnju na civilnoj udruzi ŠTIT iz Bjelovara.

Prozivali smo pravosuđe i nečasne suce. Čak smo išli u kabinet i ministrice pravosuđa u Zagreb. Napali smo javno na trgu u Zagrebu, Hrvatsku radio televiziju - da sakriva svu bijedu i siromaštvo hrvatskih građana... Izjavu od ŠTIT-a prenesao je i njemački radio VDR u Kelnu. Te, naše izjave oko desetak puta su emitirali na hrvatskome radiju u Čikagu, u Americi. Govorili smo uvijek:: "Sačuvaj nas Bože ovih zlikovca na vlasti". I moralnih i političkih nakaza u Hrvatskoj. Imenom i prezimenom smo prozvali sve pljačkaše i lopove u našoj domovini.

Otkrili smo imena onih koji su "prali državni novac" i koji su se udružili sa raznim financijskim prevarantima... Htjeli smo da imamo jače "civilno društvo", a ne da nam tajkuni i ratni profiteri kroje budućnost... Pisali smo o velikome "Magnum-crimenu" od Mesića, koji je između ostaloga najveći balkanski ratni zločinac i kriminalac... Mesić je kriv za rat u Jugoslaviji, sa mnogim ljudskim žrtvama i materijalnim štetama.... Narod je, još uvijek žrtva Mesićevog guloga,.., i vrhovništva JNA, udbe i kosa... i dr.


-----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 07. Rujan 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3856.




Post je objavljen 07.09.2017. u 13:08 sati.