Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/amateuramaterka

Marketing

Bloganje

Zašto blogati?
Kada sam počela pisati blog, bilo je to iz dosade i razonode. Odabrala sam vrlo trivijalne teme - kuhanje i pisanje putopisa jer su to tada bile teme koje su me najviše zanimale, a i danas su u fokusu mog zanimanja. Kako sam počela objavljivati, tako sam počela pratiti i blogove slične tematike i drage ljude koji su pratili moj blog.
Zašto ovo uopće pišem?
Zato jer se ne mogu načuditi kada mi netko ,,uleti'' na post s negativnim komentarom, odnosno još gore s komentarom vrijeđanja i omalovažavanja. Ne kažem da se svima mora sviđati što pišem, ali ne shvaćam svrhu negativnih komentara, a još manje kad netko vrijeđa i omalovažava nekoga. Zato sam i pisala o kuhanju i putovanjima jer je manja mogućnost takvih komentara - iako se i tada pojavi netko tko napiše da se to tako ne radi, da je šteta namirnice u takvom jelu, da što nisam vidjela tu neku važnu zgradu na putovanju pa sam uzalud tamo onda bila itd.
Oduvijek sam izbjegavala postove u kojima iznosim nekakva svoja uvjerenja (kao ovaj sada) ili postove na kakvu temu o kojoj ,,svi sve znaju'' jer se onda uvijek nađu neki koji će te popljuvati. Ne razumijem tu ljudsku potrebu da dođe na nečiji blog pa popljuje ti post?! Pa koja ti je svrha toga? Osobito mi je nejasno kad to radi osoba koja ,,te ne prati'' pa na temelju jednog posta zaključi kakav si i krene ti pisati ružne komentare.
Mnogo sam puta pročitala post koji mi je bez veze, s kojim se ne slažem ili me naljutio, ali nikada nisam komentirala. Što imam od toga da nekome pišem ružne komentare na njegov post? Ništa, pročitam, zaboravim i čitam dalje. Svatko pronađe ono što ga zanima i to čita i prati, a ono što te ne zanima ili ti ne paše - ignoriraj! Bit će bolje i tebi i autoru posta kojeg si odlučio vrijeđati!
Vraćam se pitanju s početka, zašto blogati? Zato da imaš slobodu izražavanja, ali ne i vrijeđanja drugih i njihovih djela.
Zato svaki negativan komentar ili vrijeđanje, brišem, pa neće netko na mojim postovima ,,liječiti svoje frustracije''!
Pozdrav svim blogerima!

Post je objavljen 07.09.2017. u 10:59 sati.