Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sempercontra

Marketing

Gospodin Nitko

U jučerašnjem RTL Direktu kojeg vodi, za mnoge kontroverzni, voditelj Zoran Šprajc upriličio je intervju s trenutačno najpopularnijim političarom u Hrvata koji je u posljednjem ispitivanju javnog mijenja zauzeo prvo mjesto s preko 23 posto glasova i na taj način po popularnosti preskočio Predsjednicu KGK koja je na drugom mjestu s 16 posto glasova. Radi se o političaru pomalo čudnog imena, gospodin Nitko.



Mnogi gledatelji su se vjerojatno pitali odakle se sad pojavio taj gospodin koji je doletio na rang listu kao svojevremeno gospodin Građevina, pa nakon njega gospodin Anemični.

Iako malo ljudi zna za njega, on je stanovnicima Varaždina i bliže okolice vrlo dobro poznat. Pače u gradu postoji spomen ploča u Pavlinskoj 6 postavljena u njegovu čast.



Cinik bi rekao: spomenuti gospodin izgleda da ipak nije umro, već se u neovisnoj Hrvatskoj počeo baviti politikom i nakon mukotrpnog probijanja kroz bespuća političke zbiljnosti konačno došao na prvo mjesto najpopularnijih političara. Pitanje je samo, obzirom na godine koje su prošle od njegovog prvog pojavljivanja, da se možebitno ne radi o gospodinu Vampiru. Ako je tako, pazite se dragi Hrvati da vam gospodin Nitko ne počne sisati krv više nego što su to činili svi dosadašnji popularni političari zajedno.


Post je objavljen 07.09.2017. u 09:09 sati.