Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/0svetojanskemazoretkinje0

Marketing

19. EUROPSKO PRVENSTVO MAŽORETKINJA, LAŠKO 7-10. RUJNA 2017.

Postignutim rezultatim na Državnom prvenstvu u Karlovcu održanom u svibnju ove godine, plasirale smo se na Europsko prvenstvo koje se održava u Sloveniji gradu Laško od 7 do 10 rujna.

Prvenstvo ove godine okuplja natjecateljice u 86 formacija i 170 neformacija. 1500 mažoretkinja iz Austrije, BiH, Češke, Francuske, Crne Gore, Rumunjske, Srbije, Slovenije i Hrvatske.

Predstavljat ćemo Hrvatski mažoret savez i Republiku Hrvatsku u štap kategorijama sa formacijom od 17 djevojaka - seniorke, juniorke i kadetkinje i neformacijski oblicima; par seniorke Aleta Jurkovac i Leona Jerčinović , par juniorke Leonarda Čunko i Natalija Mahovlić, par kadetkinje Laura Bošnjak i Nika Novosel, solo seniorke Paula Petruša, solo juniorka Laura Tkalčić, solo juniorke Isabella Amanda Cvitanović, solo kadetkinja Dalia Belan.

Neformacijski oblici na rasporedu su u petak 7. rujna, a formacije u subotu-defile i nedjelju koreografirani program i proglašnje rezultata. Prvenstvo se održava u sportskoj dvorani Tri Lilije u Laškom koju će nedjelju ispuniti i naši navijači.

Djevojke su marljivo vježbale tokom kraja kolovoza i mažoret koracima u odorama boje ciklame predstavit će Svetojanski kraj i grad Jastrebarsko.




Post je objavljen 05.09.2017. u 14:41 sati.