Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

Novi roman Zorana Lisjaka "Savršeni ustroj" + PROMOCIJA




U izdanju zagrebačke Beletre (ur.Sandra Pocrnić Mlakar) upravo je objavljen roman "Savršeni ustroj" autora Zorana Lisjaka.

Autoru iz Turčišća (kod Čakovca) to je već treća knjiga - roman "Dva svijeta" objavio je 2012. a zbirku pjesama "Boje duše" 2013.

Promocija romana održat će se u subotu 2. rujna u 18 sati u zgradi Scheier u Čakovcu, a nakon toga knjige će biti dostupne na posudbu u knjižnicama i u prodaji.



O romanu:

U istome danu, u Londonu, desilo se premlaćivanje studentice Mile Horvatić, podrijetlom iz Dubrovnika i otmica dviju znanstvenica koje se bave genetskim inžinjeringom.

Jesu li ti slučajevi povezani i tko stoji iza tih zločina?

Odgovore na ta pitanja traže policijski istražitelji Sten i Paula, u napetom trileru „Savršeni ustroj“ pisanome u maniri Dana Browna.

Zoran Lisjak kriminalističku priču punu akcije, uzbuđenja, iznenađenja i neočekivanih obrata garnira ljubavnim podzapletom, ali i mnoštvom intrigantnih podataka iz područja fizike i biologije. U podtekstu svoje napete krimi-priče Lisjak propituje veze i suodnose između znanosti i religije, donoseći mnogo zanimljivih, neortodoksnih i inovativnih znanstvenih uvida i teza, ali i biblijskih referencija.

„Savršeni ustroj“ sadržajno je i uzbudljivo štivo koje u okviru napetog, nepredvidljivog krimi-zapleta propituje neke od dosad neupitnih znanstvenih postavki, upozoravajući pritom na korupciju u institucionalnim (sveučilišnim, znanstvenim, policijskim) krugovima, kao i na kriminalne tendencije u pohlepom vođenim multinacionalnim kompanijama.

Kratak razgovor sa Zoranom Lisjakom pročitajte ovdje






Post je objavljen 30.08.2017. u 05:46 sati.