Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

Kapitulacija

Kapitulacija je potpisana danas u 17:30. Evo kako dnevne tiskovine prate događanja.

Podnevne novine
Nakon obruča oko Bosanskog Grahova, koje su bojnice stručno izvele, bolje nego u filmu, 007, Franjo je stisnut u kut i predao se. Nije se znao boriti protiv pudera, labela, highlightera, bronzera i pilinga. Trenutno ga deportiraju u blindiranoj jahti oko koje lete dvije vještice na metli.

Večernja tiskovina
Pri deportaciji Franje u bazu, kojeg su na prepad iza ventilatora ulovile bez problema, jednoj bojnici se poderala najlonka jer je nosila japanke umjesto gojzerica. Te iste najlonke dobro su im došle kad im je puknuo zupčasti remen. Dok su popravljale auto, Franjo je morao na nuždu. Tražeći intimu, malo se dublje zavukao u grmlje pored šume i netragom nestao. Pojela ga noć.

Istina
Franjo nikad nije ni postojao. On je fikcija jedne društvene potrebe za spektaklom i zabavom. Dok nas porezi glođu sa svih strana, dok se standard srozao ispod minimuma, narodu treba heroj i heroina. Novinarska Patka koja je postala Patak, ima za zadatak odvratiti pažnju javnosti od stvarnih problema. Mela je plaćena novinarka koja narodu maže oči.

Poslovna žena
Mela nije i neće pronaći Franju jer njene odredbe su jasne: nema glačanja, kuhanja, spremanja i pospremanja, šetnji, vjenčanja, ljubovanja. Dolaze u obzir pićenca, večere, plesnjaci i plivanje, a pod obavezno druženje na blogu. Putovanje samo ako je u Dubai ili Las Vegas.

List za žene
Sretna vijest dana je da su Mela i Franjo upravo na prvom dejtu na skrovitom mjestu na Brijunima. Njegovo uhićenje i deportacija obavijeno je velom tajne. Sumnja se da su blogericama pomogle čak i tajne službe naše države. Pretpostavlja se da su vozili Franju, baš onaj dan kad je AnaBoni išla na put. Postavlja se pitanje je li se Franjo svojevoljno predao. Odgovor na to pokušat ćemo doznati. Čitajte nas jer mi vam dajemo ono što želite.

Satira
Jutros oko 00:13 na sred Dalmatine, na traci za Zagreb, šetkala se oskudno odjevena žena i zaustavljala automobile na autocesti. Ubrzo nakon dojave, policijska patrola je uhitila nepoznatu ženu bez dokumenata, auta i pratnje. Očevid je u tijeku. Viši policijski inspektor Franjo tvrdi da je ne pozna.

25. sat
16. kolovoza 2017. , pod čl. 1. ofenziva, 9. komentar, Domenico je izjavio da sve dolure daje Meli. 17. kolovoza u 23:09, Mela daje slobodan dan ratnicama. Djevojke su u akciji potrošile 2 000 000 $. Neki izvori kažu da su viđene u pratnji zgodnog muškarca na terasama i bazenima najluksuznijih hotela, u cazinu i na 20 metarskoj jahti. Domenico je podnio privatnu tužbu Općinskom sudu u Splitu.
Postavlja se pitanje, kako je moguće potrošiti 2 000 000 $ za dvije noći.

Vijesti danas, jučer, sutra
Na Trgu slobode u Zagrebu, sutra, 17. kolovoza 2017., točno u podne, održat će se prosvjedni miting 4 000 Franja iz cijele Hrvatske. To će biti do sada jedini prosvjed takve vrste. Strikoman će ih fotografirati za Guinnuessovu knjigu rekorda. Mela će za tu prigodu doći sa šugamanon oko glave ne bi li je njen Franjo prepoznao. Još se ne zna hoće li Meli pristup biti zabranjen.



Narodna tiskovina
Žali bože truda, Franje niotkuda.



Post je objavljen 18.08.2017. u 17:25 sati.