Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

HRVATSKA TURISTIČKA ZAJEDNICA TRAŽI RUKOVODEĆE DJELATNIKE ZA RAD U DESET ZEMALJA


POVJERENSTVO ĆE ODLUČITI O IZBORU KANDIDATA

Hrvatska turistička zajednica objavila je 16. 8.javne natječaje za deset predstavništava kojima istječu ugovori o radu rukovodećih osoba. Radi se o predstavništvima u državama Italiji, Francuskoj, Poljskoj, Beneluxu, Njemačkoj, Rusiji, SAD-u, Mađarskoj i Slovačkoj. Natječaj je otvoren do 31. 8. 2017.
Turističko vijeće Hrvatske turističke zajednice je za potrebe provedbe spomenutog natječaja, na svojoj 17. sjednici, imenovalo je Povjerenstvo za evaluaciju kandidatura koje će pristići na natječaj za izbor i imenovanje direktora predstavništava te voditelja ispostave HTZ-a u inozemstvu. Predsjednica Povjerenstva je Barbara Mesić, glavna savjetnica ministra turizma, a članovi iz redova Turističkog vijeća su Boris Žgomba, Tomislav Fain i Marcel Medak te profesor Dragan Magaš kao vanjski suradnik. Povjerenstvo će po isteku roka za prijavu na natječaj evaluirati pristigle prijave te provesti intervjue s odabranim kandidatima, a o čemu će obavijestiti Turističko vijeće kojemu će i uputiti svoj prijedlog imenovanja.
Osim uvjeta propisanih Zakonom o radu i Pravilnikom o posebnim uvjetima koje moraju ispunjavati zaposleni u turističkom uredu turističke zajednice općine, grada, županije i Glavnom uredu Hrvatske turističke zajednice.
Zainteresirani kandidati moraju ispunjavati i uvjete propisane samim natječajem. Kandidati tako moraju: imati završen najmanje specijalistički diplomski stručni ili diplomski sveučilišni studij, imati najmanje tri godine radnog iskustva na poslovima s područja turizma ili marketinga, aktivno poznavati jedan svjetski jezik ili jezik zemlje u kojoj se obnaša dužnost direktora, imati najmanje jednu pismenu preporuku prijašnjih poslodavaca, poznavati turističko tržište za koje je predstavništvo ili ispostava nadležna, imati položen stručni ispit za rad u turističkom uredu.Ako stručni ispit nemju - budu li izabrani - u roku od godine dana stručni ispit trebaju položiti, trebaju poznavati rad na osobnom računalu te izraditi prijedlog svog programa rada predstavništva odnosno ispostave za narednu kalendarsku godinu.
Uz prijavu na natječaj kandidati trebaju dostaviti i obaveznu dokumentaciju koju čine životopis, preslika osobne iskaznice ili putovnice, dokaz o stručnoj spremi, traženom radnom iskustvu te, prema mogućnostima, o poznavanju stranih jezika i poznavanju rada na računalu, uvjerenje o kaznenom postupku, prijedlog programa rada predstavništva za narednu kalendarsku godinu te preporuku prijašnjih poslodavaca sa svim traženim podacima.
Prijave i dokazi o ispunjavanju uvjeta te životopis kandidata dostavljaju se najkasnije u roku od 15 dana od objave natječaja u Narodnim novinama, isključivo na adresu elektroničke pošte: javni.natjecaj@htz.hr.


Post je objavljen 17.08.2017. u 22:28 sati.