Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Završile ljetne radionice goa u Karlovcu

Go u Karlovcu ima budućnost.
Zaključak je to nakon ovogodišnjih radionica u Gradskoj knjižnici "Ivan Goran Kovačić". Iako je sveukupno na radionicama u tri tjedna sudjelovalo samo 7 sudionika, svi su izrazili želju da nastave dalje igrati ovu igru.
U subotu 29.7. bilo je četvero polaznika, od toga dvoje novih, sestre Anamarija i Kristina. Nakon upoznavanja s pravilima brzo su se krenule međusobno natjecati a najveći okršaj odvio se na turniru gdje im je rezulat bio neriješen.
Pogledajmo rezultat turnira :

Rb. Igrač/ica Kateg. 1.k  2.k  3.k Bod
1. Nikola 4 kam 4++ 2++ 1++ 6
2. Mihaela 2 kam 3++ 1-- 4++ 4
3. Anamarija 1 kam 2-- 4+- 1-- 1
4. Kristina 1 kam 1-- 3-+ 2-- 1

Pogledajmo malu galeriju slika, da vidimo radno ozračje radionice.



Pomalo očekivano pobijedio je Nikola ali je Mihaela bila vrlo blizu.
Subota 12.8. prošla je s nažalost manjim odazivom.
Bili su tu samo Mihaela koja je napravila domaću zadaću i dovela svoju prijateljicu Dariu koju je naučila igrati.
Budući da nas je bilo premalo nismo igrali turnir ali smo zato proveli vrijeme igrajući Go međusobno pritom objašnjavajući značenje očiju, sloboda pa čak i koa. Pregršt vremena dao nam je mogučnost i da se posvetimo jednostavnim tsumego problemima koji su se pokazali dobrom vježbom.
Mihaela je na kraju za nagradu što je redovno dolazila dobila i diplomu, a Nikolu također čeka diploma kad se vrati s odmora.
Inače, svi sudionici radionica na poklon su dobili Go set koji se sastoji od papiranith kamenčića i male 9x9 ploče na kojoj mogu vježbati i igrati Go sa svojim prijateljima.

Na prvoj slici je diploma koja čeka Nikolu.
Na drugoj slici je garnitura sa pločom 9x9 kakove su zaslužili svi učesnici radionica ovoga ljeta.


I eto, tako je proteklo Go ljeto u Karlovcu. Neka nova lica navještaju svijetliju budućnost a ono što me posebno raduje je moguće proširenje aktivnosti u Karlovcu na radionice u OŠ Grabrik što bi nam dalo puno novih igrača.
Držimo fige da se to i ostvari.

Lijep pozdrav;
Vladimir

Da se i ja nadovežem.
Radionice je vodio, osmislio i organizirao Vladimir. Hvala Vladimire. Vladimir, mlad čovjek, pun je zamisli i poduzetnosti. Pokrenuo je lige Internetskoga prvenstva Hrvatske, sudjeluje na skoro svim domaćim turnirima, a i u promidžbenim akcijama goa. Svaka čast Vladimire.
Rekoh, jer znam da ti to sam ne bi rekao.

Mladen ... :)

Post je objavljen 16.08.2017. u 13:10 sati.