Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TKO BRANI SVE "ZLOČINE" OD JOSIPA TROGRLIĆA - JOZE, U POLICIJI I DRŽAVNOM ODVJETNIŠTVU?!





IMA LI KORUPCIJE U POLICIJI I DRŽAVNOM ODVJETNIŠTVU, VI SE SAMI ODGOVORITE NA TO PITANJE; KADA PROČITATE OVAJ MOJ ČLANAK.

Zanimljivo je; da nema nikakvih kaznenih i sudskih sankcija protiv Josipa Trogrlića - Joze, koji iz čistoga mira napada ljude na javnim mjestima. I to samo zato što Branko Stojković, je jedini čovjek u gradu Bjelovaru, koji je progovorio o kriminalcima i ratnim profiterima. Ovo je obraz i karakter pravne države na djelu.

Prvu moju kaznenu prijavu protiv Josipa Trogrlića - Joze, odbacio je zamjenik Općinskoga državnog odvjetništva u Bjelovaru, Goran Gašpar. (03.04.2002.)

A drugu moju kaznenu prijavu protiv Josipa Trogrlića - Joze, odbacio je zamjenik Općinskoga državnog odvjetništva u Bjelovaru, Krunoslav Kuzle. (26.10.2016.)

No, za-pitajte se dragi moji sumještani i građani - gdje vi živite, i u kakvome sistem? U prvome kaznenom djelu, Josip Trogrlić - Jozo, prijetnju mi je izrekao pred 30-tak postrojenih policajaca.

Drugi puta, nestale su policijske fotografije, tj. snimke od potkova konja, koliko je centimetara su nađene od mjesta gdje sam ja sjedio u parku na klupi.

I sad vas navodno štiti takva policija i odvjetništvo, i uvodi red i mir u društvu?! Dragutin Vurnek, načelnik policije Bjelovarsko-bilogorske županije, laže u svome dopisu - kada sam prijavio određene policajce u Bjelovaru, unutrašnjoj kontroli polcije MUP-a RH., u Zagrebu, da je sve u redu. (Broj: 511-02-01/2-47/29-16, od 13. 10. 2016.)

Josip Trogrlić - Jozo, čak nije ni prekršajno odgovarao za svoja nedjela a maoli kazneno... Pogledajte video snimku od: Datuma objavljivanja: 17. rujna 2016. godine, na Yuo Tube na internetu, koju sam objavio, i koja je "živi dokaz" i materijal za kazneno gonjenje...

O tome svemu sam obavijestio saborski odbor za ljudska prava, i odbor za nacionalnu sigurnost, te ustavni sud RH., i predsjednika Vlade i ured predsjednika. Međutim, obavijestio sam sve nadležne institucije u Republici Hrvatskoj, i stavio im na znanje...


-----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 15. kolovoz 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3799.


Post je objavljen 15.08.2017. u 11:19 sati.