Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TRAKAVICA OKO TITE GUBIĆA I DALJE TRAJE ?!



Kada pravna država širi laži; onda svaki normalni građanin u ovoj državi - koja se naziva "Hrvatska", s punim pravom se treba upitati gdje živi?!

Mogli ste čitati u medijskim priopćenjima, u kojim su državni službenici informirali građane da; Ivana Zdravka Josipa Radoš, to ime i prezime više ne postoji,.., i da to ime nije legalnim putem registrirano...

Između ostaloga u javnosti se je očitovala gradska Uprava grada Bjelovara, da stan koji je dodijeljeni na korištenje Titi Gubiću, tj. Ivani Zdravki Josipi Radoš, je vraćen u državnu nadležnost.

Evo, svi ti podatci su teška laž i manipulacija sa Hrvatskom narodom. Računi i dalje dolaze na Ivanu Zdravku Josipu Radoš iz Bjelovara. Iako Tito Gubić živi u Zagrebu, pod ženskim imenom i prezimenom.

Policijska uprava Bjelovarsko-bilogorska, nikada se nije točno očitovala, kako je Titi Gubiću, dozvolila da promjeni ime i prezime, iako se je nalazio pod istragom radi počinjenih kaznenih djela...

Nedugo jednom prilikom je s mnom razgovarao "otpušteni policajac" D.Ć., iz policije u Bjelovaru, i tom mi je prilikom kazao sve nepodopštine koje se rade u Policijskoj upravi u Bjelovaru.

Moj sugovornik policajac koji je s mnom razgovarao u više navrata, mi je kazao kako Tito Gubić, je imao mobilne telefonske brojeve od: Žarka Čanađije i Hamdije Muharema Mašinovića, te ističe da to sve nisu bila čista posla....

Očito je; da i određeni policajci, odnosno šefovi su dolazili na "seanse" kod Tite Gubića (Ivane Zdravke Josipe Radoš), dok još nije bio u zatvoru Remetinec. No, pazite tu na kraju "foru" transvestit se nalazi u zatvoru na ženskom odjelu?!


-----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 12. kolovoz 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3792.


Post je objavljen 12.08.2017. u 14:00 sati.