Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/movrvari

Marketing

Korisni savjeti za male ljetne probleme

Svatko od nas se tijekom ljeta, osim sa toplinom, suočava s većom ili manjom najezdom različitih kukaca. Danas vam želimo pomoći oko problema s muhama. U ljetnim mjesecima muhe su neizostavne i bilo bi pravo čudo da ih nema. Na našu sreću drugo se ne susreću obadi (muhe koje sišu krv stoci), a tko je doživio ubod obada zna kako to bude bolno.

Na internetu ima niz zanimljivih savjeta koji govore o zaštiti prostora od muha. Jedan jako zanimljiv i jeftin prenosimo i putem našeg bloga.

Vrećica s vodom jedan je od najjednostavnijih i po mnogima najučinkovitiji način da spriječite da u vaš dom ulete muhe. Postupak pripreme je da napunite običnu prozirnu vrećicu s čistom vodom. Napunite je do pola i zavežite čvrsto. Objesite je pred vrata ili prozore koje držite otvorene, a bez zaštitne mrežice kako biste spriječili muhe da ulete kroz te otvore u vaš dom. Zbog strukture očiju, bistre vrećice ispunjene vodom, muhe vide kao nešto što nalikuje na paukovu mrežu pa ne dolaze blizu. Tvrdi se i da vrećica s vodom dezorijentira muhe i stvara im neku neobjašnjivu iluziju koja ih drži podalje. Bilo kako bilo, bitno je da djeluje.

Neke od drugih rješenja za prirodno-neškodljivo rješavanje ovih napasnika možete pronaći ovdje LINK

Ukoliko isprobate ovu metodu zaštite, javite nam da li je zaista učinkovita. Tekst s bloga je djelomično preuzet s portala vecernji.hr

Za MO, Robert Velenik

Post je objavljen 09.08.2017. u 15:13 sati.