Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Selfie s janjcon

Samo da van se zeru javin.
Iman masu posla, moran svaki dan dva puta na kupanje, pet puta dnevno ist, kuvat šalšu, i šta ti ja znan, a i ove fešte, sutra obid, prikosutra dernek u Benkovcu, u petak večera, ko će to izdurat.

A moran pratit i sudar titana, ritko viđenu bitku, između Hameda Bangoure i Gordana Marasa, jebate koji je to sukob umova, pravi krešendo suvislosti i artikuliranosti.

Sutra ćemo ist gusku ispo peke, dakle ne kokoš, ni patku iz Lidla po 21,99, ni Mecinu tuku nego gusku, stavit ćemo i zeru teletine, da ne žvaćemo samo avijaciju, i mladi kumpirića.
Sad san mlatnija kvarat dinje, to je ono zeleno šta neki zovu lubenica, a neki ćetrun, dakle nije cata, ono žuto šta neki zovu, melun, pipun ili bostan, neki i ono zeleno zovu bostan, i samo radu zbrku, isto ka i oni šta ono žuto zovu dinja.
E taj kvarat je obziron da je cila jedno dvaes kila, jedno pet kila, pa se sam sebi čudin kako san izija pet kila toga zelenoga šta je iznutra crveno, sad će mi se cili dan pišat.

Bija san i na peškariju danas u Zadar, nije bilo Bog zna šta, a ionako mi se na ovi plus četristo ne loži vatra,

Kod nas je prilično nezapaženo prošlo da je odvoz smeća u Rijeci poskupio 100 posto, jebate da je poskupija u Zagrebu ili Splitu sve bi gorilo, trupe Matije Babića i ostalih neutralnih i objektivni medija u Hrvata, bi krvavi očiju izvještavali sa smetlišta, Andrija Jarak bi bija isprid gradskog poglavarstva, a Maja Sever bi dramatičnin tonom tako da ne znaš jel izdiše ili je neko natega u guzicu dramila nad sudbinon građana.

Smeće in je poskupilo jer su u suradnji sa Zmajlovićon zvanin pošteni odabrali najgore moguće rješenje, koje je preskupo i neučinkovito ali nudi veliku mogućnost isplate provizija.

Inače grad Split i županija oće Napravit isto to u Lećevici i svi se pjenu oko toga kad će više, ali niko in nije reka da će in smeće poskupit sto posto, ka šta ni Obersnel nije reka svojima, jer da je, dobija bi kurac a ne izbore.

Tako će i ovi kriminalci ka i oni crveni uzet proviziju, jedina razlika će bit u stenjanju Maje Sever, kad u Splitu poskupi smeće 100 posto, praćeno izvještavanjem objektivnih i neutralnih medija u Hrvata.

Prikosutra u Benkovcu na derneku ću kupit ovčijeg sira, baš mi se žvaće malo domaćeg sira, a moga bi Bog providit i zeru pršuta čisto ugođaja radi.

Janjetinu ovom prigodom neću spominjat da ne uznemirin Kupusa, samo ću učinit prigodni Selfie s janjetom.



Post je objavljen 08.08.2017. u 13:38 sati.