Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Vatromet

Eto i to smo zbavili, proslavili smo Dan pobjede, bile su dvi velike fešte i masu manjih.
U Kninu su nastupali Plenki i Kolinda, a u Slunju Tonson, bilo je pun kurac više svita na Tonsona jer on masu bolje piva od Plenkija i od Kolinde.

Tonson je piva Čavoglave, šta je jako uznemirilo Pupija, Radu Borić, i antifašiste, jerbo kad su Tonsona Četnici tirali iz njegove rodne kuće onda je moga pivat za dom spremni, i on i svi drugi, ali sad kad su Četnici po ko zna koji put postali antifašisti to nije u redu, i tribamo šta je moguće prije zaboravit da su Četnici Tonsona i druge rvate tirali iz njiovi domova, tako da Četnici koji su u međuvrimenu postali antifašisti, mogu širit antifašizam do prve Slijedeće prigode kad će opet pustit bradu.

Da bi Četnici šta su postali antifašisti mogli punin idrima širit antifašizam moraju imat neprijatelje fašiste, tu se oni uvik site Hrvata, jer svaki Hrvat je potencijalni fašista, isto ka šta je svaki četnik koji dobije po pički zagarantirani antifašista.

Od svi Hrvata antifašisti i četnici najviše ne volu Tonsona, i govoru da je Ustaša, ja Marka znan još od kad je u Pina skuplja čaše, dok nije ima zube, kad je nosija rep, i klepeta po gitari, i Boro Dežulović laže da je on pomoga Tonsonu da se probije, ja znan ko je donija kazetu na kojon su bile Čavoglave i pustija je u Hollywooda, nije Boro, koji i inače masu toga laže, a uostalom pizda je koja samo grinta, uvik je taki bija, grintava pizda.

Tonson nije Ustaša, nego duša od čovika, koji mrava ne bi zgazija, veliki Čovik humanitarac i kršćanin koji stoički podnosi svu tu mržnju koja je usmjerena prema njemu od strane antifašista i četnika, jer je svjestan da je on samo simbol, prema kojem oni usmjeravaju mržnju koju osjećaju prema svim Hrvatima.

Šta je te 91 triba pivat nego nećete u Čavoglave, biće je triba pivat welcome tschetniks, ili druže Tito mi ti se kunemo, šta je triba vikat umisto za dom spremni, možda za kralja i otadžbinu.

Ali nemoš ti narod privarit, zato masu više njih ide na Tonsona, nego na Kolindu i Plenkija, jerbo znaju da oni četnici šta su Tonsona i druge Hrvate tirali iz njiovi kuća nisu nestali, dijelu njih se ostvario san da svi žive u jednoj državi a ostali su postali antifašisti.

Tako da je meni iskreno ža svih onih Srba koji su najebali slušajuć svoje Voždove za koje nikad ne znaš jesu li četnici ili antifašisti. To se inače zove bipolarni poremećaj.

Mi u misto smo isto imali feštu, na igralištu kraj škole, bilo je pršuta sira i janjetine, pive, gemišta i sokova za dicu, svira je bend iz mista šta vježba u garažu, pivali smo Čavoglave, a onda je neko stavija neku škatulu na srid igrališta, pa je iz nje iskočija vatromet.


Post je objavljen 06.08.2017. u 12:26 sati.