Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

DIREKTOR BENKOVAČKOG VODOVODA OBMANJUJE JAVNOST

Stranka hrvatskog zajedništva
Podružnica Benkovac

Priopćenje za javnost


DIREKTOR BENKOVAČKOG VODOVODA OBMANJUJE JAVNOST



Dana 3.08. 2017. godine izašao je članak u Zadarskom listu pod naslovom „Direktor benkovačkog vodovoda: Ekipa iz Provića dramatizira“, a iz kojeg je vidljivo da direktor benkovačkog vodovoda Hrvoje Bura obmanjuje hrvatsku javnost u vezi s problemom vode na području Vukšića i Provića.
U navedenom članku Bura navodi „ da svake godine u gotovo u isto vrijeme javlja se ekipa iz Provića koja putem medija dramatizira situaciju s vodom i hoće je besplatno“.

SHZ je 2014. godine sukladno Zakonu o pravu na pristup informacijama obratila direktoru komunalnog poduzeća Vodovod i odvodnja d.o.o. Benkovac i zatražila sljedeće informacije:

1. Kada će početi izgradnja vodovoda u mjestu Vukšić - Prović, odnosno kada će mještani dobiti vodu.

Odgovor direktora Hrvoja Bure, 2014. godine:

- Poštovani konkretan odgovor kad će stanovnici Vukšića dobiti vodu za sad nije moguće dati iz razloga što za sad još uvijek nije zatvorena financijka konstrukcija. Prije izgradnje lokalne mreže potrebno je izgraditi 2 i 5 fazu izgradnje vodoopskrbnog sustava Benkovac-Lišane Ostrovičke. Obje faze izgradnje vodoopskrbnog sustava Benkovac-Lišane Ostrovičke zajedno sa lokalnom mrežom Vukšić-Prović su nominirane na financijski program Hrvatskih voda EIB-CEB, za sada nemamo saznanja da li su prihvaćene. Što se tiče EU projekata Benkovc je u planu za 2023.g i za sada na EU projekte nije bilo moguće nominirati ove projekte, naveo je direktor Hrvoje Bura.

Iz navedenog je vidljivo da Hrvoje Bura, direktor benkovačkog Vodovoda obmanjuje javnost i da se može postati direktor, gradonačelnik, župan...i pobjediti na izborima bez ikakvih dobrih djela. U Zadarskoj županiji je narastao toliki broj neradnika da se sofistički izbore pomoću laži, udruženi u neke stranke kakve jesu i danas u Hrvatskoj, potom se nametnu za vođe, rukovodioce . . . i uvijek neodgovorni.

Zbog stalnih obećanja da će Vukšić i Prović dobiti vodu mještani Vukšića i Provića nazivaju vlastodršce Benkovca i Zadarske županije varalicama jer ih stalno varaju.


Benkovac, 3. kolovoza 2016. godine


Stranka hrvatskog zajedništva
Podružnica Benkovac


Post je objavljen 03.08.2017. u 11:19 sati.