Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

O ženan sve najbolje


Svi vi koji pratite moj blog, ono ka da imate šta drugo pratit, primjetili ste da su mi neke blogerice prigovorile šta san grinta na cvrčke, i rekle da moran o ženan pričat sve najbolje

Daklen da razjasnimo, tu se radi o ljudskin pravin, slobodi govora i ugrozi života

O ženan lipo mogu pričat oni šta nemaju ženu, jer oni koji nema ženu ima ljudska prava, more pričat šta oće i nije životno ugrožen

S druge strane oni šta ima ženu on nema prava, i bolje mu je mučat, jerbo bi moga izginit ka da ga je isil uvalija s biblijon na devi usrid pustinje

Gledan ja tako na fejsu, baš je zanimljiv taj fejs, kako su se neki moji prijatelji zapinili, oko tog poreza na nekretnine, i svega nečega, ljevičari najžešći, i sve bi to bilo dobro da in ja ne znan ćaću.
Ćaća in je bija veliki komunista direktor, pa je onda bija veliki hadezejovac, direktor, pa je iz svog privatnog poduzeća prodava robu tom državnom kojem je bija direktor, pa je to državno ošlo u stečaj, pa
Ga je njegovo privatno kupilo, pa ga je proda todoriću
Onda je dici pokupova stanove, sva dica su sposobna za popizdit i imaju privatne biznise, imaju i veliki apartmanski objekt na plaži, i sad se krug zatvorija, dica su ljevičari, deboto komunisti, koji viču da će porez na nekretnine uništit rvacki narod

Dakle kad Čovik ima ženu on o drugin ženan ne smi govorit ništa, jerbo ako za neku i kaže da je kurvetina, ono da je uvridi, ova njegova će se odma nakopunit i pitat kako ti znaš.

Ako nekoj pofališ recept ona tvoja zvir će ti odma prosikćat ka zmija, nek ti ona kuva, još je gore ako bi nekoj reka da je lipa, bolje bi bilo da te uvati da se drogiraš s teškin drogan nego to, to bi mora ispaštat cili život.

Uostalom šta ja vama tumačin ka da ne znate kakve ste, ovo su u biti upute za neiskusne blogere ka šta je Patak, da se na zajebu i upropastu si život.

Inače su te ženske čudna bića, ja san recimo nekiman koje su ono izbacile sise, ono samo šta ti ih nisu u usta uvalile, reka da imaju lipe sise, pa su one popizdile na mene, daklen kad su sise u pitanju mora Čovik bit ka Homer slip i laprdat bez veze o nekin divovin, i ovcan, sise ne smi spominjat.

Još san sinja na fejsu da moji prijatelji koji su priko veze zapošljeni u državne firme, i imaju velike plaće, i za koje pouzdano znan da kradu di god in se šta nađe pri ruci, najviše ronjaju protiv države lopovluka, zagovaraju socijalnu pravdu, Borisa Jokića i Božu Vreću, a ko bi to razumija.

Dakle da zaključimo, šta misli Čovik koji ima ženu, to se nikad ne zna, jerbo taki nema ljudska prava, ni slobodu govora, on je cili u straju, zato ova balota i nemore naprid, radi te sile obrespravljeni muškaraca.
Zato i ima toliko ratova jer svi ti muškarci kojima su oduzeta ljudska prava i pravo na slobodu govora su toliko frustrirati, da bi najradije ubili žene, a to je zabranjeno, metu te u pržun, pa onda idu i rat i ubijaju jedni druge jerbo to nije zabranjeno, ako ubiješ jednako tako obrespravljenog kolegu ka šta si i sam, ne ideš u pržun, to se more.

Zato bi ja pridložija radi mira u svitu da se utvrdi komisija koja će prigledavat te žene, i sve one koje imaju sklonost oduzimanju ljudski prava i slobode govora, da se podvrgnu nekom psikološkom tretmanu, elektrošokovin, jer nemoš đavla drugačije istirat.

Eto s mislima na mir u svitu i bracki pozdrav ic o kej, ja iden na plažu dok nije upeklo.

Post je objavljen 03.08.2017. u 07:42 sati.