Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Kreću smjene u MUP-u RH., Dubravko Novak zadužen za kadroviranje.



Već unazad nekih mjesec dana čitam napise u dnevnim novinama: Kreću smjene u MUP-u, Dubravko Novak je zadužen za kadroviranje, pa stoga se ne mogu oteti dojmu da kažem svoje mišljenje o tome.

Ja se ne mogu pomiriti s tom činjenicom, da čovjek koji ima na sebi puno "putra" će odlučivati o postavljanju novih načelnika u policijskim upravama u Hrvatskoj. Imam pravo kao građanin na svoje mišljenje, i s time "mutnim" činjenicama želim upozoriti javnost.

U policiji u Bjelovaru, desile su se nenormalne i nemoralne stvari, koje su graničile sa najgorim kriminalnim radnjama, upravo ovaj "čovjek" o kojemu sad govorim je spriječio sve istrage o tim "crnim radnjama". Kršio je ljudska prava, i građanske slobode čovjeka, tu prvenstveno mislim na svoja prava...

Osobno sam došao na adresu u ured ministra Šime Lučina (MUP-RH.), u Savsku cestu broj 39., 10 000 Zagreb, i uredno predao tom uredu uvezanu svoju knjigu od; 04.09.2003. godine, gdje sam dobio i ovjeru žigom o zaprimljenim materijalima.

(Nikada nisam dobio nikakav odgovor na mnoge moje upite...)

Pitam vas : u kojoj državi ima takvog bezakonja, da nitko mi nije odgovorio na sva moja postavljana pitanja?

U dvorištu toga ministarstva kada sam odlazio sreo sam Dubravka Novaka, i tom prilikom, on se je s mnom pozdravio i razgovarao... Te, sam mu rekao; kakvo se sve bezakonje dešava u policiji Bjelovaru. Sad vjerujem da Dubravko Novak, stoji iza svih "zaštita" i policijskih mojih progona.

Prije sam pisao o kriminalu u ministarstvu Poljoprivrede i šumarstva, u kojem je Dubravko Novak (HDZ), bio zamjenik ministra. O nelegalnoj kupnji krava i uvozu stoke iz BiH-a, te o nekim bolestima tih životinja. I uskladištenoj koštanoj zaraženoj smjesi oko 5000 tona. itd.

Čudim se što uopće Novak radi u policiji, jer njegovo zdravstveno stanje je vrlo upit-no. Čovjek zbog srčanih mana ima ugrađene stendove. Kada je u tvrtki "Pevec" u Bjelovaru, otkriveno da; protiv nezavisne saborske zastupnice i nekadašnje gradonačelnice Bjelovara; Đurđe Adlešič, (i bivše šefice HSLS-a) podnesena je kaznena prijava DORH-u i USKOK-u.

Adlešička se je teretila - da je tvrtki "Pevec" omogućila da za 3 milijuna kuna kupi gradsko zemljište, čiju je vrijednost sudski vještak procijenio na oko 60 milijuna kuna, u tu igru je bila umiješana gradska pročelnica Sonja Novak, supruga od Dubravka Novaka. I danas o svemu tome se šuti...

Dokle mi građani ćemo gledati taj svakodnevni kriminal i budemo šutjeli?! I morali se bojati, kada nešto "zucnemo" da onda će nas proganjati policija od Dubravka Novaka. I namještati će nam montirane sudske procese.

U policiji u Bjelovaru, desio se je ratni zločin,.., pitam vas tko je za to kriv?! gdje su krivci koji su kažnjeni?! Drugu i treću svoju knjigu uvezanu sam predao ministru Šimi Lučinu (SDP), dana 16. listopada 2003. godine, na koju isto nisam dobio nikakav odgovor. A da ne govorim o svim drugim stvarima - sve što se desilo do danas?!

Ravno sam predao svojih pet knjiga u ured ministra, i stotine drugih dopisa i izvještaja, i prigovora, ništa se nije do sad pokrenulo... Isti ljudi se samo izmjenjuju u policiji, i odlaze na druge funkcije... Ured za nacionalnu sigurnost o ovakvim stvarima bi trebao raspravljati... Novakova ekipa se je dobro "umrežila", i ona radi što hoće...

Pitam vas opet ponovo: ima li to sve veze sa pravnom državom i zakonima Republike Hrvatske. Mogao bi još puno toga pisati: o svim propustima policajca Dubravka Novaka.

Na kraju ću još ovo kazati - ako je stvarno ministr policije MUP-a RH., Davor Božinović, odredio Dubravka Novaka, za predsjednika vijeća, tj. komisije, onda je jako gospodin Božinović pogriješio...


-----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 31. srpanj 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3778.


Post je objavljen 31.07.2017. u 11:22 sati.