Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

ZABRANA KANDIDIRANJA LOKALNIM ŠERIFIMA KOJIMA SU NEOBRAĐENA POLJA I NEOBNOVLJENE TVORNICE

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

ZABRANA KANDIDIRANJA LOKALNIM ŠERIFIMA KOJIMA SU NEOBRAĐENA POLJA I NEOBNOVLJENE TVORNICE



SHZ predlaže Vladi RH da u najavljene izmjene Zakon o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi i Zakona o lokalnim izborima obavezno predvidi u navedenim zakonima u vezi izbora načelnika, gradonačelnika i župana da ako u jednom mandatu (4 godine) izabranog načelnika, gradonačelnika i župana na području njihovih jedinica lokalne i područne (regionalnoj) samouprave budu i dalje neobrađena polja i neobnovljene tvornice da se isti ne mogu više kandidrati za navedene funkcije, a ne izmjenama ih zaštiti i učiniti ih nedodirljivima.

Prošli su lokalni izbori, a mladi ljudi i dalje ne mogu se zadržati u Hrvatskoj jer nema poljoprivredne i industrijske prozvodnje i zbog toga odlaze iz Hrvatske.

Narodu trebaju zdravi međuljudski odnosi koji će poticati na rad. Rješenje je se da izabere mudre načelnice, gradonačelnike i župane, a ne neznalice kao što hrvatski narod čini i od 1990.- e godine do danas. Dakle, garancija su uzorni načelnici, gradonačelnici i župani, a diverzante hrvatskih vrijednosti i od 1990 - e godine treba procesuirati da služe kao opomene.

Poslano:
1. Vladi RH


Zadar, 28. srpnja 2017. godine


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA


Post je objavljen 28.07.2017. u 16:28 sati.