Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Glas za Patka je glas za HDZ


Dragi Blogeri nemojte to dozvolit

Nakon što su dobili precjednicu, prajmministera, i oberleutanta Njonju, notorni Vlada Šejks je angažira blogericu Yulunga 2, poznatu kao V, Vv, i VvV, sa ciljem da uz pomoć posebno obučenog nindža patka, zauzme i blog.

Iz provjerenih izvora saznali smo da su se notorni Vlada Šejks i blogerica Yulunga našli priko zajedničkog prijatelja koji im je bio kontakt dok su radili za UDBU, pa su u nekoj opskurnoj krčmi kod graničnog prijelaza u Bosanskom brodu, on uz konjak a ona uz višnjevac smislili pakleni plan za preuzimanje bloghaera.

Ako to dozvolite, nestat će našeg slobodoumnog bloga jednom zauvijek, svi ćemo morat imat isti plavi design s kockicama, glazbena podloga će moć bit samo pjesma hadeze zna od žaka houdeka, svi ćete morat imat reklamu od Konzuma, samo ćevapi od PIK Vrbovca će se moć slikavat i objavljivat na blogu, poezija će moć bit samo domoljubna.

Provodit će se jezični purizam, svaki oblik policentričnosti će se ukinit, i na blogu će moć bit samo tri predstavnika dijaspore i tri nacijonalni manjina.

Eto dragi Blogeri to vas čeka, ako se blog zaplavi, blogerica Yulunga, poznata kao V, Vv i VvV, i njen patak će se vozat okolo u Audiju a vaš blog više nikada neće bit isti.

Post je objavljen 27.07.2017. u 09:40 sati.