Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Svadba...:)))))

Jučer na sestrinoj svadbi bilo je pravo uživanje! Gosti su u "Adriatic" (iliti kod Graše) počeli pristizati već u 18 sati, a slavlje je potrajalo do četiri ujutro :))))))
Slovački prijatelji i rodbina, što mi je posebno drago, imali su prigodu vidjeti i osjetiti ugođaj (uz more, na otvorenom; način proslave) i posebnu atmosferu dalmatinsko-slovačkoga slavlja :))))) I bili su doista oduševljeni!
Pri samom dolasku, gostima je posluženo piće ili odlični kokteli po izboru, nakon toga su održani kratki govori mladoženje i mladenke, u kojem su nas izvijestili da se nisu odlučili na crkveno vjenčanje (Leonkino maslo :)))), nego samo na građansko vjenčanje, te da su sve papire u općini već ranije s kumovima regulirali...
U redovima mladoženje primijetila sam razočarenje (ništa nisu nikome govorili do jučer, što je zapravo dobro - jer, na kraju krajeva, oni taj brak konzumiraju već nekoliko godina i nemaju što kome objašnjavati; sami biraju).
Kako god, meni je u negdje u kutku srca na jedan način i bilo drago....Poštujem izbor, kao i svi s Leonkine strane....
Gostiju: 100. Bila sma ovim vjenčanjem potaknuta na razmišljanje: kako će izgledati moje vjenčanje....Sada će možda netko reći, kao i ja svoga vremena, da što se ova pred smrt udaje :))))) Naime, bilo je "slučaj" tete Ivke, mamine prijateljice, žene od tada 35 godina....Tada sam, još u osnovnoj školi, našla za shodno upitati mamu: "A zašto se teta Ivka pred smrt udaje?" :)))))) Uglavnom, mama me samo čudno pogledala - valjda ni sama nije mogla vjerovati što sam izvalila :))))
Daklem, moje vjenčanje....Mislim da će poziv biti upućen samo najbližima, i da će na vjenčanju biti negdje oko četdresetak ljudi - ne više....
No, o tom po tom...
Hrana - savršena! Najprije predjelo: pršut i sir, hobotnica sa krumpirom.....Nakon toga tjestenina s vrhnjem i pancetom, crni rižoto, pa janjetina i teletina i salata, pa pašticada, i šećer na kraju: kolači i 11 torti!!!! :)))) Svadbena je bila najljepša, što ne znači i najukusnija :)))))
Glazba: bend iz Imotskog, mladi dečki i jedna cura - sviraju za poželjeti i stvorili su odličnu atmosferu.....
Bravo!
Mladi uzvanici u neko su doba zaspali :)))) Nije čudo, i za njih je to napor i uzbuđenje.....
Sve potkepljujem fotkama:

Leonka i ja....
Svirači...Dio slovačkih gostiju....
Lukas pleše s tatom....Prvi ples mladenaca....

Mali dio hrane...:))))))Svadbena torta i pomiješani Mr i Mrs :)))Još malo torte...:)))))Svi gosti dobili su i mali poklon, kao sjećanje na ovaj dan...

Stavljat ću ja još fotografija, i to od profesionalne fotografkinje, koja je cijelo vrijeme bdjela da sve "uhvati", pa ćete imati još ljepšu sliku.....:))))

Pusa, vole vas L+B+GPost je objavljen 23.07.2017. u 12:34 sati.