Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/dvd-kupjak

Marketing

Nova donacija vatrogasne opreme vartogasaca iz Njemačke

Nakon donacije vatrogasnih jakni u prošloj godini te posjeta članova Njemačke humanitarne udruge vatrogasaca Deutsche Feuerwehrhilfe e.V. u svibnju, jučer su nas članovi te udruge ponovno iznenadili svojim posjetom. Kao i prvi put nisu došli praznih te su nam donjeli vrijednu opremu koja će nam svakako dobro doći u našem radu.
Andreas Meier govoreći ispred ove udruge rekao je da su prepoznali probleme s kojima se susrećemo posebno pri nabavci nove opreme te da zna da je ova donacija došla u prave ruke. Vrlo vrijedna donacija sastoji se od po dva kompleta zaštitne opreme za rad s motornom pilom, dvije tlačne vatrogasne cijevi, dvije mlaznice za šumske požare, mlaznice za pranje te kompleta za zaštitu vatrogasaca od infekcija u vidu rukavica i sredstva za dezinfekciju.
Nakon primopredaje opreme održana je kratka prezentacija i proba nove opreme te ugodno druženje. Kako su vatrogasci ove udruge trenutačno sudionici ljetnog vatrogasnog kampa s temom šumskih požara kod kolega iz DVD-a San Marino Novi Vinodolski dogovoren je i novi susret u vidu zajedničke vježbe.

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 22.07.2017. u 08:15 sati.