Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borgman

Marketing

Neću Tvoje Zrće

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/veliki-novac-u-igri-klemm-dobio-koncesiju-za-zrce-na-20-godina-gradonacelnik-najavljuje-tuzbu/5767219/

:-) Svima kao početak, smajlić.
Jer tko god ne vjeruje, sada ima priliku za promjenu mišljenja.

Kako se ne radi o ljudima koji o medijskoj pompi pojma nemaju, dapače, znaju o tome dovoljno da budu nedodirljivi duži vremenski period, za očekivati je, ako gradonačelnik "pruži otpor", kako bi nevina medijska atrakcija u obliku postrojavanja momaka (i poneke cure) u crnim košuljama...mogli statistički , znatno utjecati na opterećenost lokalne mobitelne mreže u roamingu..
Modno neosviješteni pojedinci u crnome djeluju odlično, kao rješenje za sve one kojima smeta noćna buka. Dapače. Kao i njihovi uzori vole tihe noćne šetnje i hodanje (stupanje) u savršenom poretku, sa pokojom bakljom u ruci.. Radi prirodnog osvjetljenja. Noć, vatra, cna košulja, pa o tome se pjesme pjevaju... čista romantika. Čista suprotnost razuzdanim i gologuzim bacačima eura koji tamo sada haraju.
Svi sadašnji stranci koji vole obući štogod maskirno na sebe (maskirne tange npr.), naravno da se groze "crne" modne neosviještenosti, i od nje bježe, a s druge strane to će pozdraviti oni otočani koji nisu naštancali dovoljno apartmana i zadovoljno trljati ruke jer će susjedima "krepati krava". No možda se radi toga pojave i oni drugi koji do sada nisu znali koliko ljubitelja crnoga ima ovdje. Onako plavokosi, sa po 3-4 djece, mogli bi potpuno promijeniti turističku strukturu. Tko zna.

Ukoliko otpor bude postojan, postoje i druga simpatična rješenja isprobana u središtu hrvatske metropole. Nešto vezano za nestašni, hrvatski, nadasve temperamentni, hlapljivi ugljikovodik stlačen i bezobrazno zadržan pod tlakom u spremniku. Već viđeno, u pokojem, od preko 300 dana prokušano, šatorom (pa i janjetinom), na sred Hrvatske zemlje i u Hrvatskom medijskom prostoru, efikasno... i kao što se sada vidi, zapravo vrlo ekonomski učinkovito. Kao što je i normalno, za sve, koji smatraju kako su njihova "konačna rješenja" uvijek najbolja i jedina ispravna, ma koliko bila van svake ekonomske i moralne logike.

ma ni slučajno nisu bili politički nastrojeni

A kada netko drugi pokuša premjestiti kontejner od točke A do točke B, prva potvrda ti bude ona o ....ma znate koja.
Druga, treća...četvrta... sve ti trebaju.

Gradonačelniče, jbg, nemaš šanse :-(



Post je objavljen 12.07.2017. u 15:49 sati.