Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

EVO, POHVALIO BIH POLICIJU U BJELOVARU



KAKO JE POLICIJA DOBRA I EFIKASNA, VEČERAS (06.07.2017.) U NOĆI U 22,10 SATI ZAUSTAVILI SU ME NA CESTI ZVIJERCI, ISPRED KUĆNOG BROJA 55 (NA AUTOBUSNOM UGIBALIŠTU) DA MI URUČE POŠTU.

Taman sam krenuo od kuće iz Trojstvenog Markovca, tj. Đurđevačke ceste 159., prema centru Bjelovara. A ono vidim tablicu "stop policija", i ja stanem, policajac mi kaže; "kontrola prometa, vozačku i prometnu...

I dam ja sve što me je policajac zatražio. Ode on do službenoga vozila u kojemu je sjedio još jedan policajac, koji se ubrzo ustao, i uzeo službenu kapu i stavio na glavu. Došao je do mene i vratio mi vozačku i prometnu, i zatražio je od mene da potpišem listić narančaste boje, kako bi (s tim činom) preuzeo njihovu upućenu poštu.

Rekao sam policajcu da na cesti ništa neću potpisivati, i to u ova doba noći, jer smatram da sam ciljano zaustavljeni, te policajac mi je ostavio bijelu kuvertu, i otišao s obrascem koji nisam potpisao. No, poslije kada sam otvorio tu bijelu kovertu, u njoj je bio odgovor (na moj prijašnji prigovor na rad policije) u potpisu je stajalo ima i prezime od načelnika Bjelovarsko-bilogorske policije Dragutina Vurneka.

Ajd pogodite, što je unutra pisalo, laži,.., kao i uvijek, i u odgovoru uvijek je sve u uredu... Zlatni neki dečki policiji, koji rade sve po zakonu... Uvijek su bezgrešni, i uvijek su u pravu, i oni su potpuno tako sveci u plavome...

Ništa nemam protiv toga što me je policija zaustavila; kako bi oni izvršili kontrolu vozila i dokumenata, ali imam protiv kada me policija prati i uhodi... Pitam vas: Kako je policija uopće znala da sam ja to iza volana a prije par minuta sam krenuo od kuće. Očito su ti dečki vidoviti?!

Ti "fini dečki policajci", skinuli su svoje reflektirajuće pojaseve i smotali su ih i spakirali u auto i otišli.

Sa svoga mobitela sam nazvao policijsku postaju u Bjelovaru, i tražio sam prometnu policiju. Javio mi se je vođa smjene, koji je izuzetno bio korektan, jer saslušao me je na sve ove okolnosti koje sam ispričao...

Da stvar bude još gora iz prometne policije, mi je potvrđeno da ta patrola koja me je zaustavila - nije iz prometne policije.

Kada sam već nazvao prometnu policiju, i rekao sam da iza zavoja samo 400-tinjak metara dalje (pred gostionom) pet vozila je u prekršaju, jer su se (na)parkirali na nogostup, da ni mačka ne može tud proći a kamoli čovjek, ili neko dijete... Ako zakon vrijedi za sve neka policija djeluje.

Stvarno vođa smjene promete policije uputio je policijsku patrolu na lice mjesta. Bio sam u blizini i ostao sam iznenađen, kada je policija vozačima krivo parkiranih vozila, samo rekla da vozila maknu - nije nitko od tih prekršitelja kažnjeni.. Nazvao sam prometnu policiju i tamo javila mi se ista osoba s kojom sam maloprije razgovarao - te sam pitao: zato nitko nije kažnjeni? Te s druge strane: Muk, i čuđenje?!

Svaki dan i veće pred istom gostionicom je; ista slika prekršitelja zakona. A gdje da počnem nabrajati sve druge stvari, gdje kronično policija neće da djeluje...

Očito je; da samo zakoni vrijede za mene, kada me policija terorizira, na svakome ćošku po nalogu svojih korumpiranih šefova... S kime bi se policija uopće bavila da nema mene?! Već imam tone njihovih službenih papira doma... To je dokaz da "dečki" rade.


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 06. srpanj 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3738.


Post je objavljen 06.07.2017. u 23:02 sati.