Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iskonskipag

Marketing

OTVORENO PAŠKO KULTURNO LJETO





Biti u Pagu i ne doći na svečano, prije bih ustvrdio službeno otvaranje Paškog kulturnog ljeta, bio bi grijeh ako ništa drugo a ono radi Marka Škugora, šibenskog tenora koji je svojim osebujnim glasom odzvanjao Atrijem Kneževa dvora izrazivši sve svoje osjećaje.


Nazočni su dva puta svojim dugotrajnim pljeskom vračali Marka na bis.
Atrij je bio pretijesan za interes koji je vladao, vjerujem ponajviše radi spomenutog umjetnika kojeg je uz klavirsku pratnju glazbeno pratio, maestro Jurica Karuza.

Kroz program nas je vodila Vlatka Vučić, koja se može svrstati u red najboljih hrvatskih voditeljica, bez imalo podilaženja. Predmnijevam da trenutno u Hrvatskim elektronskim medijima nema takvog voditeljskog glasa kao što ga posjeduje Vlatka, zato je velika šteta što nitko u tim medijima ne prepoznaje njenu voditeljsku kvalitetu.

Ono što je bitno spomenuti za Paško kulturno ljeto je, da je to najduže kulturno ljeto na hrvatskoj obali, da je organizator Centar za kulturu i informacije Pag, koji nam je na ulazu dijelio Vodič ovogodišnjih zbivanja kojih će biti više od 50 kulturnih događanja. Za svakoga se može naći ponešto, od koncerata, do raznih izložbi, kazališnih predstava kako i tradicionalnih događanja.

Posebno me se dojmilo što smo bili lišeni raznih političkih govora, jer ovdje je ipak riječ o kulturnim zbivanjima u Gradu Pagu.

Nakon «svečanog» otvaranja bio je upriličen domjenak, nisam razumio dali je i on svečan, voditeljica je svih pozvala na okrjepu, što smo ja i Mateo zaobišli, ipak je tamo bilo mjesta samo za kulturnu elitu Grada Paga, a ja sam procijenio da mi tamo ne pripadamo.


Post je objavljen 04.07.2017. u 12:38 sati.