Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/erotske

Marketing

Sex sa udanom, matorka naučila malog sve u sexu

Matorke priče – Bio sam mlad, taman odslužio onu bivšu vojsku i zaposlio se odmah u jednom zagrebačkom restoranu. Radio sam kao kuhar, tj za sada kao pomoćni kuhar. Ekipa je bila odlična i brzo sam se uklopio.

Radio sam par mjeseci, te sam iz jutarnje smjene zahvaljujući svom zalaganju prešao u popodnevnu smjenu gdje je bilo više posla. Svi su na poslu govorili o nekoj Renati, koja se trebala vratiti sljedeći tjedan sa porodiljnog. saznao sam samo da je ona šefica popodnevne smjene, a kolega koji ju sad mjenja će se vratiti u jutarnju.

Prošlo je i tih tjedan dana, pa je stigla i Renata. Bila je crnka, visoka skoro kao i ja, bujnih grudi i isto takve stražnjice, te malog trbuščića. Zelene oči su joj bile prodorne i vjerujem da joj nitko nije mogao muljati, a da ga ne skuži. Upoznali smo se i vidio sam joj neku iskru u očima dok me promatrala, pa smo malo razgovarali o poslu, tj što sam do sada naučio, te mi je rekla da će mi ona biti mentorica dok se ne maknem sa mjesta pomoćnog kuhara. To je samo značilo više posla za mene, a tako je i bilo. Rintao sam kao crnac na plantaži malo za štednjacima, malo na roštilju, te na hladnim jelima, a ona je uvijek nalazila neku grešku. Nakon nekih mjesec dana takvog tretmana pozvala me nakon kraja smjene u svoju kancelariju. Pročitaj cjelu erotsku priču

Post je objavljen 03.07.2017. u 00:46 sati.