Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/erotske

Marketing

Avantura sa tetom iz vrtića

Dora je bila odgajateljica u vrtiću u koji je išao moj klinac. Imala je 27 godina, kose boje meda, manjih sisa i poveće guze, te jačih nogu i zelenih očiju. Zapela mi je za oko čim sam prvi put došao po maloga. Inače je supruga vodila maloga u i iz vrtića, ali sam taj put ja bio taj koji je to odradio pošto je supruga bila na putu.

I odmah doživio ribanje. Mislim, nitko ne voli da mu se podmladak kritizira, ali što se tiče moga vragolana znao sam kakav je i nisam uopće kontrirao Dori, već sam ju naprotiv podržao. To je bilo iznenađenje i za nju, jer su obično roditelji zaštitnički nastrojeni prema svojoj djeci.

- Ja se slažem sa Vama da bi malog trebalo malo stisnuti, jer je i doma nemoguć.
- Stvarno? ? -bila je vidno iznenađena mojom reakcijom.
- Da, naravno. -kimnuh potvrdno- Ja sam uvijek za stroži princip.

Gledala me širom otvorenih usta i pozvala u svoj ured. Ponudila me sa kavom dok se moje čudovište nastavilo zabavljati u igraonici sa još dvoje djece koji su bili na cjelodnevnom boravku. Sjedili smo i pijuckali kavu, te polako sa općih tema prešli na one privatne i uskoro sam saznao da je solo već par mjeseci, a i ono malo frajera koje može naći su na inteligenciji klinaca u vrtiću. A onda je mudro zaključila da su svi dobri muškarci već zauzeti, s obzirom na malu sredinu u kojoj živimo. Tu se malo više opustila i odjednom sam osjetio njenu nogu uz svoju, te njen prodorni pogled. Pogledao sam ju i upitao:
- Jesi sigurna u to?
- Jesam.. . -a onda je tiho dodala- Jedva čekam kurac u svojoj vreloj rupici.. .
- Pa koliko se dugo nisi poseksala? -upitao sam sa čuđenjem.
- Više od šest mjeseci.. . ili da skratim.. . predugo. -tu je stavila ruku na moju nogu i počela mi kliziti njom uz i niz moju butinu skroz do već probuđenog kurca.

Sagnula se prema meni i dotakla mi usnice. Njene su bile vrele i malo suhe od uzbuđenja, a ja sam ju samo privukao k sebi i uskoro smo se ljubili, a onda se ona trgla i ustala, te otišla do vrata i otvor... Pročitajte više

Post je objavljen 27.06.2017. u 04:25 sati.