Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

asgardija

reka je rus da je kolonizacija marsa i ostalih galaksija laž. to mu virujen jerbo se u ljudskoj povijesti još nije dogodilo da tamo di je čizma kročila isto nije bilo prisvojeno, što posljedično znači da je i slijetanje na misec laž.

al pustimo misec on više nije interesantan, mislim nije bija interesantan ni 70-tih jer da je već bi bija koloniziran. ovdije je rič o jednom posve drugačijem svemirskom programu. kaže rus da će izgradit svemirsku postaju u nižoj zemljanoj orbiti i tamo naselit ljude, neki 100 ijada pa je onda to poveča na miljun jer mu se već javilo priko 200 ijada koji oče dobit državljanstvo te umjetne svemirske države. još je reka da su svima otvorena vrata za predupis i da neće gledat koje ko i šta je jer da oće napravit državu slobodni ljudi. je, ali je odma uveja represivni aparat tj. tužiteljstvo i sudstvo a posljedično i policiju. pa se onda ja mislin koji će mu kurac represivni aparat ako je to svemirska država slobodni ljudi!? al dobro, jebe mi se šta će rus jerbo ja tamo ne idem, a ne idem zato što:

ka prvo tamo će bit beztežinsko stanje, a ako je beztežinsko stanje onda nemoš naložit vatru. sa će neko mislit da je meni stalo do idiličnih zimskih noći uz komin. ne! jerbo ako nemoš naložit vatru koja bi u beztežinskom stanju frcala na sve strane onda nemoš ispeč ni janjca. onda, svi znamo da je za dobar pršut bitan piz koji će mu iscidit vodu i bura koja će ga osušit. piza u beztežinskom satnju nema jerbo nema ni težine, a nema ni bure jer ako otvoriš prozor ode sve u tri pičke materine. onda ako se ideš posrat ili popišat nemoš bit siguran da ti sve to neće doletit u facu, ako se oš sexsat ošta ćeš se oduprit itd, itd. dobra stvar je šta ti kurac neće past jerbo nema gravitacije, a i sise se neće obisit.

sve u svemu to nije za mene nono meni je puno draža gravitacija smokin

Post je objavljen 20.06.2017. u 18:02 sati.