Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Hajlenderi

Naravno da znam kako se piše hajlenders, čak znam kako se na engleskom kažu i pišu tikvice. Inače velika većina Engleza nema pojma kako se pišu tikvice, tikvice se u Engleskoj zovu isto ka i u Italiji, a tikve se zovu skroz drugačije.

Eto toliko o lingvistici, i policentričnosti jezika.

Kod nas u Dalmaciji se tikve ne jedu, barem se prije nisu jele, tikve se daju prascima, ovde u neovisnoj i prijateljskoj Hrvatskoj svašta radu s tikvama, koje zovu buča, meni pečene tikve koje zovu buča i nisu nešto, ka ni oni batat, ne razumin zašto bi uopće tribalo nešto izmišljat kad postoje mladi kumpiri.
Juha od tikve mi je s druge strane ok, sve juhe su mi više manje ok.

Danas bi moga radit onu ladnu juhu šta se zove gazpacho, ako mi se bude dalo, a iman i tikvica koje Englezi ne znaju kako se pišu.

Vanzemaljac je prista pušit, ne znan više kako se on sad zove, ali to nije ni važno, Englezi ne znaju kako se pišu tikvice, pa šta onda nije svit sta, tako neće stat ni zato šta ja ne znan kako se zove vanzemaljac, važno je da on ne puši.
Ja recimo nisan prista pušit iako sam smanjio značajno, nekad cili dan zdimin po dvi tri cigarete.

Tigi oće da ja i on idemo u Nemačku pokupit Kojoticu, i da onda idemo spasit Demetru sa zelenog otoka, ako Englezi počmu radit pizdarije, jer narodu koji ne zna kako se pišu tikvice nije za virovat.
Isto tako nije za virovat ovin našin gastarbajterin, Euro se samo zajebava, Blogi je neupotrebljiv za te misije spašavanja, jebate idemo u rat a ne u debatni klub, a Miralem je nenormalan.
Tako da je Tigi dobro odabra, već nas vidin nas troje, nas dva u kiltoviman i Kojotica u suknjici, sa mačovin.
Englezi bi se usrali kad bi nas vidili, tako da ne bi tribali spašavat Demetru, jer bi papci utekli, Tigi bi in rastumačija kako se pali traktor, Kojotica bi ih mrko gledala nako s mačkon na ramenu, a ja bi in reka da smo mi samo prethodnica, i pokaza in kratki video o tome šta Annaboni radi s tikvicama.
Šta san ono u stvari tija reć, aha da znan kako se piše hajlenderi, znan i kako izgledaju ka ja i Tigi u kiltovin, i Kojotica u suknjici s mačkon na ramenu.
Komšije sad neće lezbu hashtag hrvaticu hashtag, za prajmministericu, pa će bit drama, ka šta je i kod nas uvik neka drama, isto ka da nekoga živo boli kuki za te njihove drame.
Ako nije drama šta Englezi ne znaju kako se pišu tikvice, zašto bi bila drama radi neke hashtag lezbe, ili nekog od naših hashtag pedera.

Važnije bi bilo organizirat volontersku službu za akciju seksom protiv nikotina, gdje bi po gradovima i selima bili raspoređeni volonterski punktovi, tako da vanzemaljac ili bilo ko drugi ko se ostavlja cigareta može krizu rješavat seksom.

Ono dođe ti da zapališ, al ono neizdrživo, odeš do prvog volonterskog punkta i poseksaš se, jebeš ti te žvake, flastere, cigare na struju, di ćeš bolje terapije od napete volonterke.
U stvari šta to mene uopće briga, ja samo čekam da Englezi koji ne znaju kako se pišu tikvice nešto zapizde, pa da obučen kilt i uzmen mač i krenen.

Post je objavljen 18.06.2017. u 09:08 sati.