Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

Bila sam, da jesam

Da, bila sam u Bogovičevoj kada su bili Glavašević, Grbin, Bauk te dozvolili prisutnim prolaznicima vrijeđanje i moram vam reći da sam čula samo jednog gospodina kako bijesno govori malom Glavaševiću da ulaskom u SDP osramotio oca a on ga je slušao bez i jedne riječi jer je tako dozvoljeno.
Da, bila sam tamo i rekla sam Pernaru da ja njega vrijeđati neću ali on može vrijeđati mene jer cijenim i poštujem Bandića.
Rekla sam tamo prisutnim zastupnicima da mi je žao svih osoba koji su u ratu postali invalidi ali da bi trebali malo misliti i na civilne invalide jer mi nismo krivi što zbog svog invaliditeta nismo bili na ratištu jer invalid je invalid ma kako god invaliditet nastao. Svjesna sam da nam prava ne mogu biti ista ali isto tako znam da ne moramo biti na margini društva gdje smo već dugi niz godina te se moramo na bilo koji način dokazivati i pokazivati da bi ostvarili barem neka osnovna prava a ne ovako kako živimo.
Živimo od minimalne socijalne pomoći, zapošljavaju nas samo po godinu dana (one koji imaju sreće). Tu smo kao i ratni invalidi ali nas nitko ne vidi i nitko nikakav zakon za civilne invalide neće donijeti kako bi i mi bili bar malo zaštićeni u ovom okrutnom vremenu.

Post je objavljen 16.06.2017. u 08:30 sati.