Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/predajem-se

Marketing

You and me we used to be together, everyday together... always

Ponekad mi dođe da pogledam stare slike. Nije prošlo puno otkad su nastale. Neke imaju godinu, dvije... neke 5. No kada ih pogledam, imam osjećaj kao da gledam u slike koje su nastale u nekom drugom životu. Izgleda da je istina što kažu... slike i uspomene se ne mijenjaju i ne nestaju. No ljudi koji su na slikama s nama, nestaju.

Postoje neka prijateljstva za koja bih dala sve da se vrati sve u normalu. Ili razmišljam o tome kako bi bilo savršeno da se mogu vratiti u prošlost, u onaj tren kad je sve nestalo i popraviti to. Ili bar shvatiti što je bilo. U kojem trenu je stalo.

Nije jednostavno gledati ljude s kojima si provodio svaki slobodan trenutak svakog dana kako prolaze kraj tebe i ti kraj njih, kao da ste stranci. Kao da svi izlasci, sleepoveri, večere, druženja, pijanstva, trenuci kad smo zajedno plakale i zajedno se smijale, bile tu jedna za drugu, nikada nisu ni postojali. Kao da smo tek osobe koje su se našle na istome mjestu u isto vrijeme. Čista slučajnost. Prolaznici.

Sjetim se povremeno onih najljepših trenutaka. Vidim one najljepše slike. Zapitam se kad je sve otišlo k vragu, obrišem suze i nastavim život kao da nikad nije ni postojalo. Kao da se ni ne znamo.



It looks as though you're letting go
And if it's real well I don't want to know....................

Post je objavljen 14.06.2017. u 22:48 sati.