Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Apollovih 16

Kad je Čovik bija mlađi sve je bilo jednostavno.

Ako si trefija kakvu švabicu,





odma si zna da jon se moraš osvetit jerbo su njeni ubili Boška Buhu

Skočija bi na nju i istira ti fašizam iz nje, negdi u po posla bi se sitija Save Kovačevića i navalija ka sivonja, dušu bi iz nje istira.

A vidi sad po ovin vrućinan to ni pasi ne radu, ka broj jedan nije igijenski, spoti se Čovik i ono brate šljapka, cidi se, ajme.




Ako upališ klimu uvati te u kostima, skvrčiš se ka upitnik.



Ako otvoriš ponistru prvo se po mista skupi, pa zajebaju, pitaju triba li zvat doktora, i triba li pomoć, a i promaja te more prisić.

Kad smo već kod promaje, amerikanci ne viruju u promaju, i saće meni neko rastumačit da je nacija koja ne razumi koncept promaje sletila na misec, je na kurac su sletili a ne na misec.




Ko zna koliko ti amerikanaca svake godine umre od promaje a da ne znadu šta in se dogodilo, da znadu da ne bi umrli samo da su zatvorili ponistru, sa bi se ubili.

Još su nas i ideološki sjebali, sad kad neko zaskoči švabicu, šta će, jebe ga se šta su švabe ubile Radu Končara, ko zna i jesu li ga oni ubili ili neko drugi, nemaš se radi čega ražestit, jedino da imaš dinamov dres negdi pri ruci, pa jon kažeš da ga obuče.



jedino šta je sad lakše je šta sve te švabice znaju ingleški pa ti ne moraš znat njemački

uvik su doduše najbolje bile mađarice, tu si bija načisto i ti i ona da se nećete baš napričat






Post je objavljen 13.06.2017. u 15:19 sati.