Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zelimzivot

Marketing

VAŽNA OBAVIJEST!

Dragi naši, Hrvatska je opet pokazala kako ima ogromno srce!

Zadnjih par dana primili smo puno poziva od ljudi iz cijele Lijepe naše sa željom da pomognu našem bivšem nogometnom reprezentativcu Nikoli Pokrivaču koji se trenutno liječi od Hodgkinovog limfoma i za daljnje liječenje mu je potrebna transplantacija koštane srži.

Potaknuti njegovom teškom situacijom, ali i situacijom svih oboljelih koji traže svog podudarnog darivatelja, organizirali smo dvije akcije upisa u Hrvatski registar sutra, 9. lipnja u Varaždinu u suradnji s NK Varaždin i u Svetom Martinu na Muri u suradnji s Općinom Sveti Martin na Muri te smo u dogovorima za još dvije akcije o kojima ćemo Vas naknadno obavijestiti.
Ovom prilikom želimo istaknuti da se u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica NE MOŽETE upisati ciljano za određenu osobu, u ovom slučaju za gospodina Pokrivača, već upisom u Hrvatski registar postajete dostupni za sve oboljele diljem svijeta!
Ciljana tipizacija za točno određenu osobu moguća je samo za bliske srodnike (brat, sestra, majka, otac).
Nadamo se da Vas ova informacija neće spriječiti u namjeri da pomognete oboljelima kojima ste možda baš Vi nova prilika za život!
Hvala Vam od srca na velikom srcu i želji da pomognete!

Vaša Zaklada Ana Rukavina


Post je objavljen 08.06.2017. u 14:34 sati.