Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borgman

Marketing

Splite Hvala


:-)

Dalmatinski Todorić nije izabran.

Posebne zahvale HDZ-ovim glasonositeljima, i njihovoj glasačkoj "mašini" koja je i dalje organizirana i efikasna.

Željkec nije dobio drugu priliku da Grad pretvori u svoju "firmu".
A bio je toliko siguran u pobjedu, da je stavio drva za janjce...

Sada napokon, objašnjenje zašto sam dao glas za HDZ-ovog kandidata, ne samo jer je manje zlo. Nije ni bio problem pored protivnika koji ima težinu prvenstveno u šaci. Iako, kada se pogleda trgovački sud, poveliki dio težine pada i na dugove. Stvarno je teška noćna mora ljudima (sa liste dobavljača i kooperanata) koji su prije radili s njim. Stvarno,težak je to bio protivnik, ali na krivim mjestima.

Radi se o malo strategije. HDZ je pobijedio. Gradonačelnik i Župan su HDZ-ovi. Znači, nitko neće dirati kafiće u kojima pijem kavu na Žnjanu. To je dobro.
Dobro je i što je gradonačelnik pravi "vojnik partije"...od ovih odmetnutih kao što je Baldasar mi se diže želudac. Kakav nered oni ostave, to je čudo.

Dakle, za sve što se dogodi, kriv je HDZ. Meni odgovara. Mostu su srezana krila, i to mi odgovara. "Pametno" je odlučilo da bude "pametna oporba"...i to je super.

Realno, vjerojatni su i prijevremeni izbori na državnoj razini. I to mi odgovara.

Onima koji su malo "lijevi", stalo im je do koliko tolikog poštenja, pravde, nekakvih načela...dobili su 4 godine da stanu na noge, ponovo se prikupe na hrpicu i eventualno iznjedre nekoga tko nema ni dugove, ni presude, ni repove...iza sebe. I tko ne razmišlja samo o svojoj guzici...nego i o tome da ovaj 1700 godina star grad, može i malo bolje, od konstantnog nijekanja svojih prednosti i kvaliteta. Najveći doseg nije i ne može biti BETON!

Možda sam naivan, ali znam čak nekoliko takvih :-)

A za sve ostalo što se dogodi tijekom tog vremena kriv je (ili možda i zaslužan) samo HDZ.

Bar će slijedeći (lokalni, na državnoj je razini teški kupus) izbori biti opet jako jasna stvar za "biračko tijelo". Odabir.


Post je objavljen 05.06.2017. u 11:21 sati.