Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Džem od smokvi i pomaganje....

Osvježila sam malo svoj blog; stavila Goldie - a potaknula me Viviana (koju sam zamolila da pokaže svog Arčija, također cocker- spaniela, što je ona i napravila i stavila fotku Arčija u box. Predivan Arči i mene je potakao da malo sa strane i ja stavim dvije fotkice Goldice :)))))

Večeras sam bila na Tjednu tusrkog filma; 19 sati; "Džem od smokvi"...Malo detalja o ovom zgodnom, pitkom filmu....

Džem od smokvi
0ncir Reçeli, drama


Redatelj: Aytaç Agirlar
Scenarist: Aytaç Agirlar
Producent: Aytaç Agrirlar
Direktor fotografije: Hasan Gergin
Montaža: Hamdi Deniz, Ersin Eker
Glazba: Engin Bayrak
Glumci: Halil Sezai Paracikoglu, Melike Güner, Mustafa Uzunyilmaz, Sinan Çaliskanoglu, Barbara Lourens

Zemlja: Turska
Godina: 2011.
Trajanje: 95'

Sinopsis

Metin je pomalo depresivan scenarist koji za život zarađuje pisanjem televizijskih skečeva. S namjerom da se dokaže i u svijetu filma, šalje svoje scenarije na sve strane, no svi ga redom odbijaju. Večeri provodi družeći se s prijateljima u kvartovskom klubu u kojem upozna Duygu, vrckastu i tajanstvenu djevojku koja mu neplanirano uđe u život.

Iz životopisa redatelja:

Aytaç, Agirlar glumac je, scenarist i redatelj rođen u Istanbulu. Još kao tinejdžer počeo je glumiti u raznim televizijskim serijama i kazalištu. Džem od smokvi njegov je prvi redateljski pothvat. Nastavak toga filma pod nazivom Džem od smokvi 2 snimio je 2014. godine.

I još samo da ne mislite - koliko pričam o psima, koliko pomažem udugama koji se njima bave; Društvu za zaštitu životinja.....isto toliko pomažem i udrugama, koji se bave djecom i odraslim potrebitim ljudima: UNICEF, Crveni nosići, donacije za kupnju raznih potrebnih stvari i igračaka za djecu i odjeću za odrasle.....Da ne mislite luda baba se koncentrirala na pse i gotovo ...:))))))

Želja mi je prelomiti strah i otići nekoliko puta s Crvenim nosićima - klaunovima doktorima kod terminalno bolesne djece .....Uh, ali to je teško, preteško :((((( Meni je brat umro od tumora na mozgu sa dvije godine - ufffff....:((((( No, odvažit ću se...Obećavam! Jer - nije samo dati novce i baš me briga.....:(((((Pusa, vole vas L+B+G


Post je objavljen 28.05.2017. u 23:04 sati.