Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slucajnosrce

Marketing

Srce blizanca

(srce uočila Zvonka)

(22.5.)
Blizanac je jedan od dvanaest znakova u službi razonode puka. U prosjeku, to je znak koji prevladava brojnošću unutar znakovlja iz jednostavnog razloga, a to je da svakog blizanca čine dvije ličnosti. Kod blizanaca najbolje dolazi do izražaja teorija relativiteta, jer svaku životnu situaciju doživljavaju barem iz dvije perspektive.
Nerazjašnjeni slučajevi podvojenih ličnosti proizlaze iz ne razumjevanja zodijačkog statusa.
Nevjerojatan intelekt, bujna mašta i kreativnost proizlaze upravo iz dvostruke količine usredotočenosti od ostalih ljudi, no isto tako znaju biti i dvostruko gluplji.
Ne rijetko vode konstruktivne razgovore sa ogledalom, što dovodi do zbunjenosti i krive procjene promatrača.
Blizanci su izmisliki izreku: "Ana voli Milovana".


Ljubav:
Kako im je sve u životu dvostruko, tako i pitanje ljubavi. Naime blizanci vole dvostruko više od ostalih znakova, što ih u mnogo slučajeva dovodi do dvostrukog izražavanja emocija, ali isto tako i do dvostruke boli kod neuzvračene ili propale ljubavi.
Seksualni život blizanaca se uvijek svodi na threesome, osim u slučaju kada su oba partnera blizanci, pa to onda ispadne grupni sex. U mnogim slučajevima, blizancima niti nije potreban partner, jer sami sebi mogu biti sasvim dovoljni.

Posao:
Blizanci vrlo lagano nalaze posao u svim branšama, jer njihov rad ipak vrijedi duplo, mada im to zbog pravnih razloga nitko ne priznaje.
Izvrsni su multitaskeri, no dosta teško donose odluke, zbog svih tih mogućnosti. Mnogo su bolji u smislu savjetnika, nego u smislu voditelja, te se tako vrlo lagano pozicioniraju odmah uz bok predsjedavajučim strukturama.

Zdravlje:
Kada su zdravi, dvostruko su zdraviji od drugih, a kada su bolesni, dvostruko su bolesniji od drugih, tako da u prosjeku žive dvostruko duže ili pak dvostruko krače.
Blizanci imaju fantastičan vid, jer dok drugi ljudi vide dvostruko samo dok su pijani, njima je to najnormalnija stvar.

Ostala srca:
Srce bika
Riblje srce
Srce vodenjaka
Jarčevo srce
Srce strijelca
Ovnovo srce

Post je objavljen 23.05.2017. u 19:15 sati.