Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MOJE OTVORENO PISMO SUCU ŽUPANIJSKOGA SUDA U BJELOVARU



Uvaženi gospodine Darko Domšić, uz sve moje poštovanje prema Vama, i prema vašem radu kao sucu Županijskoga suda u Bjelovaru, želim vam kazati da sam pročitao na oglasnoj ploči suda; vaše Rješenje (Ik l-49/2017-11) o odgodi zatvorske kazne (6. mjeseci) Peri Radošu, iz Bjelovara. Gdje je bio dužan se javiti 24. travnja 2017. godine, u zatvor u Bjelovaru.

U Obrazloženju piše da Pero Radoš, kao osuđenik je podnio "molbu" za odgodu izvršenje kazne zatvora, u kojoj navodi da moli za odgodu kazne, jer u među vremenu je dobio posao. Uz molbu je priložio i pismenu zamolbu vlasnika zabavnog parka (cirkusa) Đonija Bergera, u kojoj moli da se osuđeniku odgodi izvršavanje kazne, jer je ove sezone zaposlen kao ispomoć u obavljanju radova u lunaparku.

Gospodine Darko Domšić, ja ne želim se miješati u vašu stručnost, kao sudaca, i ne želim miješati se na donesenu odluku (02.svibnja 2017.), nego vam želim samo skrenuti pažnju; da Pero Radoš, tkz. "Glina", je prevario, ili bolje rečeno obmanio Županijski sud u Bjelovaru. Jer, dotični Pero Radoš - Glina, ima invalidsku mirovinu iz Domovinskog rata, pa stoga kao takav ne bi smio ni raditi,.., i to pogotovo ikakve fizičke poslove...

A i sam vlasnik luna-parka, ne govori istinu, odnosno, papir koji je dao Radošu, za odgodu izvršenja kazne zatvora, da tobože će raditi kod njega - ovih dana lunapark je odselio sa "logora" u Bjelovaru, jer nije imao posla.

Pozdrav,


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 23. Svibanj 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3673.






Post je objavljen 23.05.2017. u 10:15 sati.