Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BRANKO STOJKOVIĆ IZ BJELOVARA TREBA BITI GLAVNI SVJEDOK NA OPĆINSKOME SUDU U KOPRIVNICI (1)



Pravna trakavica se nastavlja: suspendirani policajac Berislav Skec iz grada Đurđevca, tužio je državu Republiku Hrvatsku, jer nije mogao koristiti godišnji odmor, za vrijeme pritvora, te je zatražio od države da mu isplati novac. U aferi "kamioni i korumpirani policajci" bili su uhićeni vozači kamiona i policajci.

Rješenjem MUP-a, naime, zaključeno je kako je Berislav Skec "odgovoran" za počinjenje teže povrede službene dužnosti zlouporabom položaja u službi ili izvan službe ili prekoračenjem ovlasti u službi i odavanjem podataka neovlaštenim osobama te mu je izrečena disciplinska kazna prestanka državne službe.

Potkraj listopada 2012. godine u koordiniranoj akciji policije i USKOK-a "palo" je 11 policajaca, među njima je bio i Berislav Skec, ali i 26 osoba autoprijevoznika s bjelovarskog, virovitičkog i koprivničkog područja. Sumnjalo se kako su prometni policajci, među ostalim, prijevoznicima javljali gdje će i kad biti kontrola osovinskog opterećenja kamiona. Te, između ostaloga poništavali i brisali su kazne iz policijskog terminala....

Bivši policajac je tužio novine i nakladnika PLEN-MEDIJA d.o.o. iz Koprivnice, (Poslovni broj: 6; P-229/2015.) radi klevete i naknade štete. Odvjetnički ured od Krunoslava Kunštitća i Zorana Kurcina, upisao je mene za svjedoka, bez toga da su me obavijestili za glavnu raspravu 07. lipnja 2017. godine.

-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 12. Svibanj 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3662.


Post je objavljen 12.05.2017. u 07:34 sati.