Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

užitak

ka šta se dalo primjetit nije me bilo neko vrime. nemojte mislit da je neznan koji razlog, vrlo je prizeman, bija sa na godišnjem, a kad san na godišnjem onda mi je i mobitel sprorednija stvar na svijetu od nogometa.

dakle, ka i svim trudbenicima godišnji služi za opuštanje. kako će se ko opuštat to prvenstveno ovisi o njemu samom i njegovim afinitetima koji mogu biti različiti. od penjanja na planinu i uživanju u tratinčicama i jaglacima pa sve do zalaza sunca ili pak izlažavanju na kauću uz omiljenu seriju koja taman pčinje kad i radno vrijeme.

kako je užitak individualna stvar tako ga triba razgraničit i prema vrsti, šta oče reč da ima onih koji preferiraju bezkontaktne užitke kao šta ima i onih koji vole kontaktne užitke. ovi bezkontaktni su na razini bezgrešnog začeća pa se na njih neću niti osvrnuti, e ali ovi drugi, kontaktni mogu se podijeliti u dvije grupe: neposredni i posredni. neposredne užitke bi obuhvatili vizuelni i slušni efekti dok u ove posredne spadaju svi ostali fizički kontakti.

ja preferiram posredne užitke koji se također mogu podijeliti u dvije kategorije: gastro i sex, a koji su vrlo usko povezani oralnom podkategorijom. nemojte sad odma, kad ovo kažem, mislit na šporkarije, ne, ne, stvar je vrlo jednostavna. u usnoj šupljini i na jeziku se nalaze receptori za okuse koji su živcima povezani sa nekim centrom u mozgu isto tako su i naši genitalni organi prepuni živaca koji su povezani sa otizim centrom u mozgu. kako stimuliramo taj pojačani rad živaca ilitiga narodski rečeno, nadražujemo, tako se u tom možđanom centru stvara osjećaj ugode, znanstvenici bi to obrazložili na način da je došlo do pojačang lučenja endorfina ilitiga hormona sreće.

naročito dobri stimulansi za porast endorfina su tamna čokolada i mlada janjetina, sa kapulicom of kors, e, a to onda posredno utjeće na dobro raspoloženje. nije na odmet da se pri ruci nađe jedna, ili više boca, dubokovića a može i pelješki dingač pa će se ugodna večer oralnog zadovoljstva s lakoćom sa nepca, u opuštenoj atmosferi, prenijeti na dodatno stimuliranje endorfina što u konačnici rezultira užitkom svršavanja tj.osjećajem sreće.

iz svega iznesenog lako se da zaključiti da, ako se želite osijećati sretnima morate raditi na pojačanom lučenju endorfina. neki zlobnik bi sad mogao kazati da to vodi ka višku kila, je, istina, ali samo ako se upražnjava oralni oblik stimulacije endorfina čemu razlog može biti stres ili neko drugo nezadovoljstvo pa čak i nemogućnost opuštanja uvjetovana bezkontaktnim podražajima, ali ako isto koristite u paketu ne trebate se bojati viška kila, sve se to istopi, a stres nestaje rukama odnešen. uostalom kad ste sreli nekog mršavka/mršavicu koji nije živčan? oni jednostavno ne znaju da postoji endorfin, hormon sreće.



Post je objavljen 09.05.2017. u 14:17 sati.