Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

Stvarno su idi mi - dođi mi

Sada slušam bivšeg ministra, a slušala sam i bivšeg predsjednika Sabora i stvarno se na njihove izjave moram smijati jer njihova priča "ne drži vodu" s obzirom da su ušli dva puta u koaliciju iako su prvi puta mahali ovjerenom izjavom da ako budu imali dovoljno sabornika neće ni pod koju cijenu uči u koaliciju ali ušli su i tako su dva puta uzdrmali sve te morate shvatiti da vaša stranka Most nije stranka koja će na bilo kojim izborima ma koliko ih god vi izlaskom iz koalicije (naravno kada vama odgovara) nećete imati većinu da samostalno vodite lijepu našu.
Vaša stranka i vaših trinaest zastupnika samo su tu da stvaraju pomutnju u parlamentu a nije vam u interesu ni sada ni onda stvoriti boljitak kako bi što manje ljudi tražilo posao van granice.
Po pričanju Petrova i bivšeg ministra Most ne podržava kriminal ali isto tako ništa napravio nije u dvije godine na vlasti što sa Karamarkom što sa Plenkovićem nisu napravili da bi građanima bilo bolje a pitanje je dali bi to i napravili. Ne, nebi jer svi oni misle samo na sebe a to nikada ovjerenom izjavom neće priznati a isto tako neće priznati da su zbog svoje bahatosti oni izazvali ovo što se događa već nekoliko zadnjih dana.
Stranka Most nije most ona bi se trebala zvati Raskol

Post je objavljen 05.05.2017. u 17:39 sati.