Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

GOTOVA JE VLADA OD ANDREJA PLENKOVIĆA I HDZ-a

Tri smijenjena ministra izlaze van iz Banskih dvora.

Gledajući cijelu situaciju u Hrvatskoj, i raspad ovoga pravnog i gospodarskoga sustava, ispada da i ova Vlada RH., od Andreja Plenkovića (HDZ), nema nikakvih rješenja za daljnje vođenje države. Plenković je u startu se pokazao kao neki smireni čovjek, a na 33. sjednici Vlade je u sebi gotovo eksplodirao, i smijenio tri ministra MOST-a Vlahu Orepića, Slavena Dobrovića i Antu Šprlju.

Mislim da ova Vlada od Plenkovića je "gotova", odnosno ona se raspada po šavovima. Ono što me je začudilo i naljutilo, kao prvo, da na toj sjednici Plenković, je dao toliko značenje komemoraciji, gdje su u nedjelju (23. travnja 2017.) oni iz Vlade, zajedno došli na Spomen-područje Jasenovac kako bi izrazili pijetet svim žrtvama ovog koncentracijskog logora, i osudili zločine počinjene za vrijeme ustaškog režima, ne samo Jasenovcu, nego i na drugim stratištima u Hrvatskoj.

Sramotno je, to stajalište i licemjerno od Plenkovića, jer na toj sjednici nije nitko spomenuo masovni bijeg mladih ljudi iz Hrvatske. Plenković je potpuno izgubljeni čovjek, i normalno je da je smijenio ministra policije Orepića, jer počeo je istraživati kriminal u Agrokoru, od Ivice Todorića, gdje je prije toga radio Zdravko Marić, sadašnji ministar financija. Između ostaloga na toj vrućoj 33-ećoj sjednici hrvatske Vlade, spomenuta je Petrokemije iz Kutine, koja treba dobiti 300 milijuna kredita kod HPB-a.

Sada i ova vlada rješava kriminalno pitanje u "Petrokemiji" sa upumpavanjem novaca, što će sve na kraju platiti obvezni poreznici u ovoj propaloj zemlji... Ministrica Martina Dalić, nije sposobna da uopće bude ministrica gospodarstva. Ova vlada je izgubila potpuni kompas i orijentaciju... Ministar Goran Marić, nedugo je nabrojao svu imovinu od države koja stoji devastirana i napuštena, ali ništa se nije promijenilo - do sada jer ministar portfelja, ne smije proturiječiti premijeru Vlade Plenkoviću, da ne bi i on loše prošao...

Ja mislim da novi izbori su rješenje za ovu lošu i ne odgovornu Vladu. Žalosno je što će na kraju platiti "ceh" hrvatski narod, ove "staro-nove" komedije i tragedije... U svim bolnicama su veliki dugovi i gubici, a ministar zdravstva Milan Kujundžić, na sjednici priča gluposti i podilazi Plenkoviću. Ovo je Vlada "trula-baba-lan" da joj prođe dan... Oni se bave sukcesijama iz doba SFR-Jugoslavije nakon prošla dva desetljeća.

Nema većega rugla od takve politike, koju je spreman i podržati Milorad Pupovac, vječni čovjek "hrvatske" politike... Sada je predsjednik Vlade RH., Andrej Olenković, i predsjednik HDZ-a, otkrio pravo lice - kuda opet naša domovina je spremna ići na putu; sirotinje, bijede i nezaposlenosti... itd.

-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 28.Travnja 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3646.



Post je objavljen 28.04.2017. u 07:09 sati.