Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Ćiro

Dragi moji, danas malo fotkica. U glavnoj ulozi, naravno, Goldie :))))) Još smo u navijačkoj, utakmičarskoj atmosferi :)))):

Šetale u podsljemenskoj zoni; popile kavu :))))))

Naveče, 20 sati; satiričko kazalište "Kerempuh" : Antonio Gabelić/Tarik Filipović: "Ćiro"

Došla sam nešto ranije, jer sam imala dogovor s prijateljicom. Popile po čašu vina, sjele u prvi red.....
Doista, na trenutke smo zaboravile da pred nama stoji Tarik - toliko je uvjerljiv u ulozi Ćire...Ušao mu je u dušu, nema što.
Ćiru također osobno poznajem, i slušala sam ga i pričala s njim mnogo puta. Tarik = Ćiro.....Vicevi, način priče, izraz lica.... Nevjerojatno!
O Ćiri je Tarik otkrio mnogo toga o njegovom životu, od samog rođnja, preko emotivne epizode o roditljima (mami), preko Švicarske, dovitljivosti, snalaženja u životu...Stalno je napominjao da je uvijek bio na pravom mjestu u pravo vrijeme, i da ga je neka providnost vodila kroz život. Imao je odlične reakcije; prihvaćao da nije idealan - ali, uvijek se borio i uvjeravao, išao uvijek preko svojih mogućnosti, kockao se sa šansama - i dobijao kroz život.... Pričao je o supruzi, o motorima, koji mu puno znače.....Ostalo ćete morati otići sami pogledati....
Veli Tarik/Ćiro: pitaju me kako ide su-život u Bosni....Nabijem te na su-kurac- glasi odgovor :)))))) (oprostite na psovanju, ja samo pričam onako kako čujem - reče Đole).
Kako smo sjedile u prvom redu, uspjela sam Tarika na kraju predstave i snimiti (mobač):

Pusa, vole vas L+B+GPost je objavljen 27.03.2017. u 12:05 sati.