Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Utakmica

Bila sam i na bazenu, a poslije i na utakmici. Dugo nisam bila na utakmici uživo; a drago mi je da sam imala priliku vidjeti reprezentaciju. Moja sreća je postala najveća krajem prvog poluvremena, kada je Kalinić zabio gol!!!!!!

Nisam nosila nikakve rekvizite za slikanje, jer sam se bojala da mi ih ne oduzmu na ulazu. U svakom slučaju, na glavi i oko vrata sam imala:

Hrvatska nogometna reprezentacija u kvalifikacijskoj utakmici skupine I za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018. pobijedila je Ukrajinu sa 1:0 - glasila bi vijest.

Da je moglo biti još golova, moglo je....Navijači su bili glasni, od srca bodrili - ali, nešto mi je nedostajalo u igri... Šarma, visprenosti, dovitljivosti, neke ljepote....No, pobjeda je tu. Sve dobro što se događalo, sve šanse - događale su se u prvom poluvremenu. Zalila sam gol - pivom. No, drugo poluvrijeme, osim Modrićeve šanse pred sam kraj - nije vrijedno spomena....Moglo je bolje, ali - pobjeda je tu; nakon dvije godine kazne navijači ponovno na stadionu....Došlo ih je, kažu portali, 27.500. Lijepo je znati da se može i bez ispada, baklji - čega svega...

Imamo najveći broj bodova u skupini, i široko otvorena vrata za pobjedu....Ukrajina je bila treća, ako se ne varam, u našoj skupini....

Hrvatska će sljedeću kvalifikacijsku utakmicu igrati 11. lipnja na gostovanju kod Islanda u Reykjaviku.
Dobar nogomet obožavam i pratim; od naših reprezentaciju; a svijet - navijam za Barcu (Barcelonu) ...:)))))

Inače, na nogemet me od malena vodio moj slovački djed broj 2 (na žalost, broj 1 je ubijen u Drugom sv. ratu):(((; pa sam gledala odličan nogomet "Slovana" i "Intera" iz Bratislave...Poslije nogometa obavezno se išlo na sladoled...:))))) Onaj sa puno vrhnja, mljac....:)))))) To su bili dani....:))))))Mala pesonjica je dobila:


Malo pile proganja po cijelom stanu i smije se do beskraja...:))))

Pusa, laku noć! Bježim spavati....Mala već hrče...:))))) Vole vas L+B+G

Post je objavljen 25.03.2017. u 02:13 sati.